Giriş Kayıt
Jeni Ryan

Jeni Ryan


Sanat Bölümü, Animasyon

Jeni Ryan, sanat bölümü, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sanat Bölümü    

Aşkın Gücü
1998 Dram Sanat Bölümü 7.0 85,721
1998 Biyografi Sanat Bölümü 6.7 83,140

Dalgın Profesör
1997 Komedi Sanat Bölümü 5.2 66,276

Dev Şeftali
1996 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
6.7 50,970
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017