Giriş Kayıt
Jeni Ryan

Jeni Ryan


Sanat Bölümü, Animasyon

Jeni Ryan, sanat bölümü, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Bölümü 8.5 120,913

Aşkın Gücü
1998 Dram Sanat Bölümü 7.0 88,174
1998 Biyografi Sanat Bölümü 6.7 86,120

Dalgın Profesör
1997 Komedi Sanat Bölümü 5.2 69,163

Dev Şeftali
1996 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
6.7 52,343
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017