Giriş Kayıt
Jeni Ryan

Jeni Ryan


Sanat Bölümü, Animasyon

Jeni Ryan, sanat bölümü, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Bölümü 8.3 154,051

Aşkın Gücü
1998 Dram Sanat Bölümü 7.0 90,395
1998 Biyografi Sanat Bölümü 6.7 88,634

Dalgın Profesör
1997 Komedi Sanat Bölümü 5.2 72,240

Dev Şeftali
1996 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
6.7 53,423
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018