Giriş Kayıt
Jeni Ryan

Jeni Ryan


Sanat Bölümü, Animasyon

Jeni Ryan, sanat bölümü, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sanat Bölümü    

Aşkın Gücü
1998 Dram Sanat Bölümü 7.0 86,479
1998 Biyografi Sanat Bölümü 6.7 84,109

Dalgın Profesör
1997 Komedi Sanat Bölümü 5.2 67,222

Dev Şeftali
1996 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
6.7 51,367
Dizi Altyazıları
The Flash (6,894) Into the Badlands (3,369) Legion (2,450) Black Sails (2,387) Vikings (1,787) Arrow (1,682) Legends of Tomorrow (1,643) 24: Legacy (1,616) Iron Fist (1,590) Game of Thrones (1,410)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017