Giriş Kayıt
Monica Murguia

Monica Murguia


Makyaj, Yapımcı, Özel Efekt

Monica Murguia, makyaj, yapımcı, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Makyaj    
2016 Kısa Metraj Makyaj    
2015 Komedi Özel Efekt 3.5 661
2014 Korku Makyaj 4.7 929
2012 Kısa Metraj Yapımcı
Makyaj
7.1 817
2012 Kısa Metraj Makyaj 5.9 14
Film Altyazıları
Baywatch (15,716) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,299) Dangal (2,541) 6 Days (2,514) Dunkirk (2,347) Lady Macbeth (2,342) Security (1,917) King Arthur: Legend of the Sword (1,418) Wakefield (1,362) Alien: Covenant (1,093)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (129,155) The Defenders (5,699) Rick and Morty (4,245) The Strain (2,920) Suits (2,100) The Sinner (1,651) Mr. Mercedes (1,477) Fargo (1,271) Breaking Bad (1,107) Preacher (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017