Giriş Kayıt
Monica Murguia

Monica Murguia


Makyaj, Özel Efekt, Yapımcı

Monica Murguia, makyaj, Özel efekt, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Makyaj    
2016 Kısa Metraj Makyaj    
2016 Dram Makyaj 6.6 33
2015 Komedi Özel Efekt 3.5 661
2014 Korku Makyaj 4.7 929
2012 Kısa Metraj Yapımcı
Makyaj
7.1 817
2012 Kısa Metraj Makyaj 5.9 14
Dizi Altyazıları
Vikings (13,281) Shameless (7,024) Black Mirror (5,925) The Flash (4,203) Star Trek: Discovery (2,327) The Big Bang Theory (1,559) Bron/Broen (1,149) Supergirl (1,132) Black Lightning (1,075) Stranger Things (1,059)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018