Giriş Kayıt
Monica Murguia

Monica Murguia


Makyaj, Yapımcı, Özel Efekt

Monica Murguia, makyaj, yapımcı, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Makyaj    
2016 Kısa Metraj Makyaj    
2016 Dram Makyaj 6.6 33
2015 Komedi Özel Efekt 3.5 661
2014 Korku Makyaj 4.7 929
2012 Kısa Metraj Yapımcı
Makyaj
7.1 817
2012 Kısa Metraj Makyaj 5.9 14
Film Altyazıları
Rampage (15,251) Ready Player One (10,845) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,697) The Cured (1,513) Blockers (1,217) Den 12. mann (710) Set It Up (539) Black Panther (532) Journey's End (463)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,869) 12 Monkeys (2,944) Into the Badlands (2,688) La casa de papel (2,149) The 100 (1,684) Legion (1,405) Fear the Walking Dead (1,122) The Crossing (1,084) The Expanse (973) Unsolved (947)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018