Giriş Kayıt
Brad Halverson

Brad Halverson


Müzisyen

Brad Halverson, müzisyen. Catfish: The TV Show (2012), Bar Rescue (2011), The Bachelor (2002), (2003) America's Next Top Model (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Benim Muhteşem Tombul Hayatım
2015 Reality-TV Müzik 3.8 516
2013 Belgesel Müzik 8.9 3,717
2013 Reality-TV Müzik 7.2 347
2012 Reality-TV Müzik 7.2 6,041
2011 Komedi Müzik 8.6 24,942
2011 Reality-TV Müzik 7.7 2,000
2010 Reality-TV Müzik 4.8 492

Kardashianlara Ayak Uydurmak
2007 Dram Müzik 2.8 22,860
2003 Game-Show Müzik 3.2 3,972
2003 Game-Show Müzik 5.6 16,476
2002 Game-Show Müzik 3.1 5,117
Film Altyazıları
Rampage (12,984) Ready Player One (7,754) Escape Plan 2: Hades (1,810) Blockers (1,780) Tomb Raider (1,403) The Cured (719) Den 12. mann (590) Future World (577) Black Panther (495) Red Sparrow (353)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,108) The 100 (2,641) 12 Monkeys (2,066) La casa de papel (2,038) The Expanse (1,831) Into the Badlands (1,671) The Crossing (1,642) Legion (1,070) Vikings (1,059) Supernatural (919)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018