Giriş Kayıt
Brad Halverson

Brad Halverson


Müzisyen

Brad Halverson, müzisyen. Catfish: The TV Show (2012), Bar Rescue (2011), The Bachelor (2002), (2003) America's Next Top Model (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Müzik 8.9 3,533
2013 Reality-TV Müzik 7.2 347
2012 Reality-TV Müzik 7.2 5,602
2011 Komedi Müzik 8.7 21,991
2011 Reality-TV Müzik 7.7 2,000
2010 Reality-TV Müzik 4.8 492

Kardashianlara Ayak Uydurmak
2007 Dram Müzik 2.8 21,542
2003 Game-Show Müzik 3.1 3,779
2003 Game-Show Müzik 5.6 16,111
2002 Game-Show Müzik 3.0 4,792
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017