Giriş Kayıt
Douglas Gandy

Douglas Gandy


Animasyon

Douglas Gandy, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Barbie: Uzay Macerası
2016 Animasyon Animasyon 5.4 146
2016 Animasyon Animasyon 5.9 1,972
2015 Animasyon Animasyon 6.2 150
2011 Animasyon Animasyon 7.3 258
1984 Animasyon Animasyon 6.8 2,289
Dizi Altyazıları
The Flash (6,451) Black Sails (4,710) Into the Badlands (4,135) Iron Fist (2,919) Vikings (2,112) Legion (2,047) Billions (1,834) Game of Thrones (1,685) Arrow (1,640) The 100 (1,542)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017