Giriş Kayıt
Douglas Gandy

Douglas Gandy


Animasyon

Douglas Gandy, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Animasyon    

Barbie: Uzay Macerası
2016 Animasyon Animasyon 5.4 146
2016 Animasyon Animasyon 5.9 1,972
2015 Animasyon Animasyon 6.2 150
2011 Animasyon Animasyon 7.1 317
1984 Animasyon Animasyon 6.8 2,578
Dizi Altyazıları
La casa de papel (23,678) Vikings (2,370) Black Mirror (2,131) Counterpart (1,989) Bron/Broen (1,751) Legends of Tomorrow (1,345) Supernatural (1,109) The Alienist (982) Altered Carbon (980) Blindspot (878)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018