Giriş Kayıt
Douglas Gandy

Douglas Gandy


Animasyon

Douglas Gandy, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Animasyon    

Barbie: Uzay Macerası
2016 Animasyon Animasyon 5.4 146
2016 Animasyon Animasyon 5.9 1,972
2015 Animasyon Animasyon 6.2 150
2011 Animasyon Animasyon 7.1 286
1984 Animasyon Animasyon 6.8 2,487
Film Altyazıları
Dunkirk (5,494) It (3,627) The Mountain Between Us (2,585) Mother! (1,709) American Made (1,527) Kingsman: The Golden Circle (1,484) Stronger (914) The Foreigner (766) Loving Vincent (719) Detroit (704)
Dizi Altyazıları
Shameless (5,937) Vikings (4,495) Game of Thrones (3,236) Mr. Robot (2,459) Supernatural (1,897) Lucifer (1,579) Outlander (1,480) The Big Bang Theory (1,438) Manhunt: Unabomber (1,403) Arrow (1,356)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017