Giriş Kayıt
Jordan Benning

Jordan Benning


Animasyon

Jordan Benning, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lego Ninjago Filmi
2017 Animasyon Animasyon 6.1 6,317

Barbie & Kız Kardeşleri: Büyük Kuçu Macerası
2015 Animasyon Animasyon 6.3 153
2013 Animasyon Animasyon    

Barbie'nin Rüya Evi
2012 Animasyon Animasyon 7.4 806
2011 Animasyon Animasyon 7.1 286
2009 Animasyon Animasyon    
1984 Animasyon Animasyon 6.8 2,446
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017