Giriş Kayıt
Juliana Potter

Juliana Potter


Dublör, Oyuncu

Juliana Potter, dublör, oyuncu. This Is Us (2016), Young Sheldon (2017), A Deadly Adoption (2015), Game Shakers (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Babalar Savaşıyor 2
2017 Komedi Dublör    
2017 Komedi Dublör 6.2 3,424
2017 Dram Dublör 5.5 1,492

Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı
2016 Korku Dublör 6.1 36,307
2016 Komedi Dublör 8.8 39,782

Korku Seansı 2
2016 Korku Dublör 7.4 153,016

Vaiz
2016 Macera Oyuncu 8.1 44,769
2016 Komedi Dublör 5.4 31,861

Pee-wee'nin Muhteşem Tatili
2016 Macera Dublör 6.2 5,283
2016 Dram Dublör 6.2 546
2015 Komedi Dublör 4.6 775
2015 Dram Dublör 5.7 167
2015 Dram Dublör 4.7 495
2015 Komedi Dublör 5.3 2,018
2014 Aksiyon Dublör 5.7 1,630
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017