Giriş Kayıt
Juliana Potter

Juliana Potter


Dublör, Oyuncu

Juliana Potter, dublör, oyuncu. This Is Us (2016), A Deadly Adoption (2015), Nicky, Ricky, Dicky & Dawn (2014), Game Shakers (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Dublör    
2018 Dram Dublör 8.7 365
2018 Bilim-Kurgu Dublör 6.1 914

Babalar Savaşıyor 2
2017 Komedi Dublör 6.0 33,416
2017 Komedi Dublör 7.1 15,005
2017 Dram Dublör 5.3 1,662

Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı
2016 Korku Dublör 6.1 41,164
2016 Komedi Dublör 8.8 59,157

Korku Seansı 2
2016 Korku Dublör 7.4 168,263

Vaiz
2016 Macera Oyuncu 8.1 49,029
2016 Komedi Dublör 5.4 34,599

Pee-wee'nin Muhteşem Tatili
2016 Macera Dublör 6.2 5,735
2016 Dram Dublör 6.0 701
2015 Komedi Dublör 4.4 957
2015 Dram Dublör 5.7 167
2015 Dram Dublör 4.7 495
2015 Komedi Dublör 5.3 2,018
2014 Komedi Dublör 5.3 1,208
2014 Aksiyon Dublör 5.6 1,926
Dizi Altyazıları
Westworld (7,180) The 100 (3,331) The Expanse (2,810) La casa de papel (2,112) The Crossing (1,730) Colony (1,605) 12 Monkeys (1,341) Genius (1,153) Luke Cage (1,083) Into the Badlands (1,078)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018