Giriş Kayıt
Juliana Potter

Juliana Potter


Dublör, Oyuncu

Juliana Potter, dublör, oyuncu. This Is Us (2016), A Deadly Adoption (2015), Nicky, Ricky, Dicky & Dawn (2014), Game Shakers (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Dublör    
2018 Dram Dublör    
2018 Bilim-Kurgu Dublör 5.8 105

Babalar Savaşıyor 2
2017 Komedi Dublör 6.2 4,776
2017 Komedi Dublör 6.5 6,639
2017 Dram Dublör 5.5 1,528

Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı
2016 Korku Dublör 6.1 37,389
2016 Komedi Dublör 8.8 42,914

Korku Seansı 2
2016 Korku Dublör 7.4 156,070

Vaiz
2016 Macera Oyuncu 8.1 45,639
2016 Komedi Dublör 5.4 32,203

Pee-wee'nin Muhteşem Tatili
2016 Macera Dublör 6.2 5,345
2016 Dram Dublör 6.2 546
2015 Komedi Dublör 4.6 795
2015 Dram Dublör 5.7 167
2015 Dram Dublör 4.7 495
2015 Komedi Dublör 5.3 2,018
2014 Komedi Dublör 5.4 1,071
2014 Aksiyon Dublör 5.7 1,681
Film Altyazıları
The Foreigner (7,994) The Mountain Between Us (5,362) Flatliners (5,138) Stronger (3,539) Beyond Skyline (3,501) Dunkirk (3,339) American Made (2,261) Kingsman: The Golden Circle (2,024) It (1,956) Victoria & Abdul (1,631)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017