Giriş Kayıt
Juliana Potter

Juliana Potter


Dublör, Oyuncu

Juliana Potter, dublör, oyuncu. This Is Us (2016), A Deadly Adoption (2015), (2016) Korku Seansı 2 (2016), (2016) Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Babalar Savaşıyor 2
2017 Komedi Dublör    
2017 Dram Dublör 5.4 1,384

Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı
2016 Korku Dublör 6.1 33,470
2016 Komedi Dublör 8.8 34,691

Korku Seansı 2
2016 Korku Dublör 7.4 146,625

Vaiz
2016 Macera Oyuncu 8.1 41,530
2016 Komedi Dublör 5.4 31,212

Pee-wee'nin Muhteşem Tatili
2016 Macera Dublör 6.2 5,176
2016 Dram Dublör 6.2 546
2015 Dram Dublör 5.7 167
2015 Dram Dublör 4.7 421
2015 Komedi Dublör 5.3 2,018
2014 Aksiyon Dublör 5.7 1,558
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (117,654) The Defenders (5,481) Rick and Morty (3,698) The Strain (2,491) Suits (1,877) The Sinner (1,587) Mr. Mercedes (1,349) Fargo (1,156) Breaking Bad (993) Twin Peaks (858)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017