Giriş Kayıt
Sabina Friedman-Seitz

Sabina Friedman-Seitz


Oyuncu

Sabina Friedman-Seitz, oyuncu. Fingers (2017) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 5.2 2,635
2017 Dram Oyuncu 7.6 49,089
2017 Komedi 5.0 2,630
2017 Kısa Metraj    
2017 Komedi Oyuncu 5.6 228
2012 Komedi Oyuncu 4.9 62
Dizi Altyazıları
Westworld (17,123) La casa de papel (3,843) Supernatural (3,355) Into the Badlands (2,350) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,177) Krypton (2,156) Gotham (2,136) The Big Bang Theory (1,712) Arrow (1,708) Lucifer (1,632)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018