Giriş Kayıt
Anders Erden

Anders Erden


Yapımcı

Anders Erden, yapımcı. Mars'taki Son Gün (2013), (2014) Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın (2014), (2011) İrlandalı (2011), (2011) Chalet Girl (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gizem Yapımcı    
2016 Biyografi Yapımcı 7.4 15,511
2016 Aksiyon Yapımcı 4.9 7,340
2016 Biyografi Çeşitli 5.2 1,526
2016 Korku Yapımcı 4.8 1,961

Kostümcü
2015 Dram Yapımcı 7.2 415

Şeytanın Gecesi
2015 Korku Çeşitli 4.6 4,069
2015 Korku Çeşitli 5.7 11,208

Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın
2014 Suç Çeşitli 6.5 124,684

Şef
2014 Komedi Çeşitli 7.3 154,739
2014 Komedi Yapımcı 6.3 11,414
2014 Dram Yapımcı 5.7 4,844

Mars'taki Son Gün
2013 Korku Çeşitli 5.5 30,771
2013 Suç Yapımcı 5.7 1,230

Yarım Kalan Şarkı
2012 Komedi Çeşitli 7.0 6,068
2012 Dram Çeşitli 6.2 2,698
2011 Dram Çeşitli 6.2 13,665
2011 Dram Çeşitli 6.1 889
2011 Komedi Çeşitli 6.3 20,236

İrlandalı
2011 Komedi Çeşitli 7.3 68,902
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017