Giriş Kayıt
Anders Erden

Anders Erden


Yapımcı

Anders Erden, yapımcı. Mars'taki Son Gün (2013), (2014) Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın (2014), (2011) İrlandalı (2011), (2011) Chalet Girl (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çarpık Evdeki Cesetler
2017 Suç Yapımcı 6.3 8,736
2017 Komedi Yapımcı 4.7 1,353

Direksiyondaki Adam
2017 Aksiyon Yapımcı 6.4 11,129
2016 Biyografi Yapımcı 7.4 19,983
2016 Aksiyon Yapımcı 4.9 8,538
2016 Biyografi Çeşitli 5.2 1,821
2016 Korku Yapımcı 4.8 2,222

Kostümcü
2015 Dram Yapımcı 7.2 415

Şeytanın Gecesi
2015 Korku Çeşitli 4.6 4,069
2015 Korku Çeşitli 5.7 12,601

Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın
2014 Suç Çeşitli 6.5 131,711

Şef
2014 Komedi Çeşitli 7.3 163,655
2014 Komedi Yapımcı 6.3 11,414
2014 Dram Yapımcı 5.7 6,049

Mars'taki Son Gün
2013 Korku Çeşitli 5.5 31,876
2013 Suç Yapımcı 5.7 1,230

Yarım Kalan Şarkı
2012 Komedi Çeşitli 7.0 6,160
2012 Dram Çeşitli 6.2 2,818
2011 Dram Çeşitli 6.2 14,247
2011 Dram Çeşitli 6.1 993
2011 Komedi Çeşitli 6.3 21,181

İrlandalı
2011 Komedi Çeşitli 7.3 72,082
Dizi Altyazıları
Westworld (5,553) The Flash (4,217) The 100 (3,951) La casa de papel (3,354) The Expanse (2,507) Legion (2,290) Supernatural (1,829) Colony (1,602) Krypton (1,594) The Big Bang Theory (1,370)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018