Giriş Kayıt
Anders Erden

Anders Erden


Yapımcı

Anders Erden, yapımcı. Mars'taki Son Gün (2013), (2014) Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın (2014), (2011) İrlandalı (2011), (2011) Chalet Girl (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çarpık Evdeki Cesetler
2017 Suç Yapımcı 6.7 1,659

Direksiyondaki Adam
2017 Aksiyon Yapımcı 6.4 6,613
2016 Biyografi Yapımcı 7.4 17,768
2016 Aksiyon Yapımcı 4.9 7,686
2016 Biyografi Çeşitli 5.2 1,679
2016 Korku Yapımcı 4.8 2,222

Kostümcü
2015 Dram Yapımcı 7.2 415

Şeytanın Gecesi
2015 Korku Çeşitli 4.6 4,069
2015 Korku Çeşitli 5.7 11,799

Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın
2014 Suç Çeşitli 6.5 127,473

Şef
2014 Komedi Çeşitli 7.3 158,251
2014 Komedi Yapımcı 6.3 11,414
2014 Dram Yapımcı 5.7 5,482

Mars'taki Son Gün
2013 Korku Çeşitli 5.5 31,182
2013 Suç Yapımcı 5.7 1,230

Yarım Kalan Şarkı
2012 Komedi Çeşitli 7.0 6,160
2012 Dram Çeşitli 6.2 2,728
2011 Dram Çeşitli 6.2 14,247
2011 Dram Çeşitli 6.1 993
2011 Komedi Çeşitli 6.3 20,509

İrlandalı
2011 Komedi Çeşitli 7.3 70,067
Dizi Altyazıları
Vikings (13,443) Supernatural (5,678) Mr. Robot (5,268) The Big Bang Theory (4,510) Gotham (3,481) Game of Thrones (3,279) Arrow (2,492) The Flash (2,410) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,284) Shameless (2,247)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017