Giriş Kayıt
Niharika Jolly

Niharika Jolly


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü, Oyuncu

Niharika Jolly, kostüm tasarımcısı, kostümcü, oyuncu. Bang Bang (2014), Pyaar Ka Punchnama 2 (2015), Sonu Ke Titu Ki Sweety (2018), D-Day (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Romantik Kostüm Tasarımcısı 7.3 9,265
2017 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.4 3,654
2015 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.3 11,163
2014 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.5 18,031
2014 Komedi Kostüm Bölümü 6.9 10,055
2013 Aksiyon Oyuncu
Kostüm Tasarımcısı
7.3 6,295
2011 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.1 41,120
2011 Komedi Kostüm Bölümü 5.9 6,327
Film Altyazıları
Rampage (12,741) Ready Player One (9,343) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (1,979) The Cured (1,952) Set It Up (997) Blockers (911) Den 12. mann (906) Journey's End (798) Black Panther (664)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,375) 12 Monkeys (3,069) La casa de papel (2,612) Into the Badlands (2,542) Legion (1,657) Fear the Walking Dead (1,447) The Expanse (1,326) Vikings (999) The Crossing (999) The 100 (950)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018