Giriş Kayıt
Niharika Jolly

Niharika Jolly


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü, Oyuncu

Niharika Jolly, kostüm tasarımcısı, kostümcü, oyuncu. Bang Bang (2014), Pyaar Ka Punchnama 2 (2015), D-Day (2013), Sonu Ke Titu Ki Sweety (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Romantik Kostüm Tasarımcısı 7.6 5,561
2017 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.4 3,654
2015 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.3 11,163
2014 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.5 18,031
2014 Komedi Kostüm Bölümü 6.9 10,055
2013 Aksiyon Oyuncu
Kostüm Tasarımcısı
7.3 6,295
2011 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.1 41,120
2011 Komedi Kostüm Bölümü 5.9 6,327
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,871) Hostiles (2,932) Den of Thieves (2,892) Maze Runner: The Death Cure (2,375) 12 Strong (2,257) Wildling (1,811) Peter Rabbit (1,154) The Commuter (1,118) Submergence (1,080) Winchester (1,041)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,122) The Terror (3,644) The Flash (3,015) Legion (2,913) The Crossing (2,359) Supernatural (2,176) The Expanse (1,487) Vikings (1,477) The Big Bang Theory (1,299) Fear the Walking Dead (1,072)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018