Giriş Kayıt
Niharika Jolly

Niharika Jolly


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü, Oyuncu

Niharika Jolly, kostüm tasarımcısı, kostümcü, oyuncu. Bang Bang (2014), Pyaar Ka Punchnama 2 (2015), D-Day (2013), A Gentleman (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Romantik Kostüm Tasarımcısı    
2017 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.5 3,237
2015 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.5 8,869
2014 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.5 18,031
2014 Komedi Kostüm Bölümü 6.9 10,055
2013 Aksiyon Oyuncu
Kostüm Tasarımcısı
7.3 6,295
2011 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.1 41,120
2011 Komedi Kostüm Bölümü 5.9 6,327
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (6,112) Blade Runner 2049 (4,041) Last Flag Flying (3,795) Jigsaw (3,697) The Man from Earth: Holocene (3,630) Geostorm (3,465) Dunkirk (1,343) The Open House (1,285) The Foreigner (1,088) It (1,072)
Dizi Altyazıları
Vikings (21,691) Black Mirror (6,371) Supernatural (4,420) The Big Bang Theory (3,978) Shameless (3,596) The Flash (3,531) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,478) The Blacklist (2,249) Knightfall (1,925) The X Files (1,868)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018