Giriş Kayıt
Richard Metzker

Richard Metzker


Kameraman, Yapımcı

Richard Metzker, kameraman, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Korku Kameraman 4.8 4,239
2014 Korku 4.3 707
2014 Fantastik 6.7 1,052

Ölümün ABC'si
2014 Komedi Kameraman 5.5 5,834
2013 Kısa Metraj 4.7 1,461
2012 Komedi 7.3 44
2012 Kısa Metraj 6.8 6
2011 Dram Yapımcı 5.1 274
Film Altyazıları
Gold (2,688) Personal Shopper (1,888) Get Out (1,747) Silence (1,595) Logan (1,591) The Age of Shadows (1,053) Split (1,010) La La Land (985) The Fate of the Furious (955) Rings (910)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,429) The Flash (5,372) Into the Badlands (3,325) Gotham (2,522) Fargo (1,936) The Blacklist (1,884) Game of Thrones (1,617) Vikings (1,505) The Last Kingdom (1,470) Billions (1,325)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017