Giriş Kayıt
Huntington Daly

Huntington Daly


Oyuncu

Huntington Daly, oyuncu. TURN (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 5.6 17,538
2015 Macera Çeşitli 6.8 23,099
2014 Dram Oyuncu 8.1 16,660
2013 Dram Çeşitli 6.2 207
2013 Aksiyon Çeşitli 8.4 71,222
2013 Komedi Oyuncu    
2011 Suç Çeşitli 8.4 266,517
2011 Müzik Çeşitli 5.2 5,192
2003 Game-Show Çeşitli 3.2 3,975
Dizi Altyazıları
Westworld (5,344) The Expanse (2,209) La casa de papel (2,075) Colony (1,873) The 100 (1,838) Luke Cage (1,797) Genius (1,342) The Crossing (1,118) 12 Monkeys (997) Vikings (959)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018