Giriş Kayıt
Rebecca Vallera-Thompson

Rebecca Vallera-Thompson


Animasyon

Rebecca Vallera-Thompson, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Animasyon 7.8 2,383

Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2016 Animasyon Animasyon 8.0 319,105

6 Süper Kahraman
2014 Animasyon Animasyon 7.8 321,385
2014 Animasyon Animasyon 8.3 19,044

Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Animasyon 7.5 465,253

Oyunbozan Ralph
2012 Animasyon Animasyon 7.7 298,932
2011 Animasyon Çeşitli 7.4 745
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017