Giriş Kayıt
Rebecca Vallera-Thompson

Rebecca Vallera-Thompson


Animasyon

Rebecca Vallera-Thompson, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Animasyon 7.8 2,383

Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2016 Animasyon Animasyon 8.1 312,080

6 Süper Kahraman
2014 Animasyon Animasyon 7.8 317,125
2014 Animasyon Animasyon 8.3 19,044

Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Animasyon 7.5 460,531

Oyunbozan Ralph
2012 Animasyon Animasyon 7.7 296,220
2011 Animasyon Çeşitli 7.4 745
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,115) Rick and Morty (4,769) The Strain (3,195) The Defenders (2,163) Preacher (2,142) Suits (1,830) The Last Ship (1,685) Mr. Mercedes (1,380) Fargo (1,157) Twin Peaks (1,012)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017