Giriş Kayıt
Rebecca Vallera-Thompson

Rebecca Vallera-Thompson


Animasyon

Rebecca Vallera-Thompson, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Animasyon 7.8 2,383

Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2016 Animasyon Animasyon 8.0 344,728

6 Süper Kahraman
2014 Animasyon Animasyon 7.8 337,698
2014 Animasyon Animasyon 8.3 19,044

Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Animasyon 7.5 484,006

Oyunbozan Ralph
2012 Animasyon Animasyon 7.7 310,389
2011 Animasyon Çeşitli 7.4 745
Dizi Altyazıları
Westworld (9,604) The Flash (3,309) La casa de papel (3,097) The 100 (2,949) Legion (2,666) Supernatural (1,934) Fear the Walking Dead (1,934) Krypton (1,790) Into the Badlands (1,768) The Big Bang Theory (1,437)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018