Giriş Kayıt
Nathan Jean

Nathan Jean


Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Nathan Jean, oyuncu, yönetmen asistanı. Uzay Yolu Sonsuzluk (2016) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Nate Jean
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Yönetmen Asistanı 6.3 23,534
2017 Suç Yönetmen Asistanı 6.9 255
2017 Animasyon Oyuncu 5.5 830

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Oyuncu 7.1 192,593
2015 Dram Oyuncu 5.1 57
2014 Aksiyon Oyuncu 5.0 2,458
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,871) Hostiles (2,932) Den of Thieves (2,892) Maze Runner: The Death Cure (2,375) 12 Strong (2,257) Wildling (1,811) Peter Rabbit (1,154) The Commuter (1,118) Submergence (1,080) Winchester (1,041)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,248) The Terror (3,674) The Flash (3,076) Legion (2,955) Supernatural (2,391) The Crossing (2,380) The Expanse (1,518) Vikings (1,499) The Big Bang Theory (1,339) Fear the Walking Dead (1,081)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018