Giriş Kayıt
David Faüchs

David Faüchs


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

David Faüchs, sanat yönetmeni, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

’93 Yazı
2017 Dram Sanat Bölümü 7.6 382
2016 Dram Sanat Yönetmeni    
2014 Komedi Sanat Yönetmeni 5.0 274

Meleklerin Cinsiyeti
2012 Dram Sanat Bölümü 6.6 3,726
2012 Dram Sanat Yönetmeni 6.9 45
2003 Dram Sanat Bölümü 6.8 1,279
Dizi Altyazıları
Vikings (9,031) Supernatural (3,861) Mr. Robot (3,727) The Big Bang Theory (3,168) Game of Thrones (3,142) Gotham (2,966) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,803) Shameless (2,759) Arrow (2,732) The Flash (1,862)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017