Giriş Kayıt
David Faüchs

David Faüchs


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

David Faüchs, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Sanat Bölümü 8.8 10
2016 Dram Sanat Yönetmeni    
2014 Komedi Sanat Yönetmeni 5.0 274

Meleklerin Cinsiyeti
2012 Dram Sanat Bölümü 6.6 3,426
2012 Dram Sanat Yönetmeni 6.9 45
2003 Dram Sanat Bölümü 6.8 1,279
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017