Giriş Kayıt
Hasan Tolga Pulat

Hasan Tolga Pulat


Yönetmen, Oyuncu

Hasan Tolga Pulat, yönetmen, oyuncu.

6.0 (1 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen
Oyuncu
3.5 196
2016 Komedi Yönetmen 3.0 1,633
2015 Komedi Yönetmen 5.1 356
2012 Macera Yönetmen 4.6 222
2012 Dram Yönetmen 6.2 437
Dizi Altyazıları
Westworld (6,564) The Flash (3,961) The 100 (3,693) La casa de papel (3,083) Legion (3,026) Supernatural (1,699) The Expanse (1,562) Fear the Walking Dead (1,448) The Big Bang Theory (1,366) Colony (1,292)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018