Giriş Kayıt
Hasan Tolga Pulat

Hasan Tolga Pulat


Yönetmen

Hasan Tolga Pulat, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen 3.6 119
2015 Dram Yönetmen    
2015 Komedi Yönetmen 4.9 259
2012 Dram Yönetmen 6.3 395
2012 Macera Yönetmen 4.7 161
Film Altyazıları
Gold (2,688) Personal Shopper (1,888) Get Out (1,747) Silence (1,595) Logan (1,591) The Age of Shadows (1,053) Split (1,010) La La Land (985) The Fate of the Furious (955) Rings (910)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,429) The Flash (5,372) Into the Badlands (3,325) Gotham (2,522) Fargo (1,936) The Blacklist (1,884) Game of Thrones (1,617) Vikings (1,505) The Last Kingdom (1,470) Billions (1,325)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017