Giriş Kayıt
Kailin Ryan

Kailin Ryan


Görsel Efekt, Editör, Animasyon

Kailin Ryan, görsel efekt, editör, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 492,894

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Görsel Efekt 6.3 184,411

Otel Transilvanya
2012 Animasyon Animasyon 7.1 182,909

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 284,931
2011 Suç Editorial Department    
2010 Komedi Editorial Department 8.0 13,439
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,923) Dunkirk (4,659) Stronger (4,005) It (2,613) American Made (1,968) Loving Vincent (1,858) Mother! (1,832) Kingsman: The Golden Circle (1,790) Flatliners (1,492) The Foreigner (853)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,650) Mr. Robot (6,996) Shameless (6,844) Game of Thrones (3,955) Peaky Blinders (2,762) Manhunt: Unabomber (2,652) Lucifer (1,997) Designated Survivor (1,863) The Big Bang Theory (1,625) Supernatural (1,596)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017