Giriş Kayıt
Kailin Ryan

Kailin Ryan


Görsel Efekt, Editör, Animasyon

Kailin Ryan, görsel efekt, editör, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 481,969

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Görsel Efekt 6.3 183,036

Otel Transilvanya
2012 Animasyon Animasyon 7.1 179,478

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 281,538
2011 Suç Editorial Department    
2010 Komedi Editorial Department 8.0 13,439
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017