Giriş Kayıt
Kailin Ryan

Kailin Ryan


Görsel Efekt, Editör, Animasyon

Kailin Ryan, görsel efekt, editör, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 513,239

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Görsel Efekt 6.3 187,579

Otel Transilvanya
2012 Animasyon Animasyon 7.1 189,051

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 292,340
2011 Suç Editorial Department    
2010 Komedi Editorial Department 8.0 13,439
Dizi Altyazıları
Westworld (5,995) The Expanse (3,161) The 100 (2,837) La casa de papel (2,114) Colony (1,873) The Crossing (1,627) Luke Cage (1,490) Genius (1,317) 12 Monkeys (1,167) Vikings (1,131)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018