Giriş Kayıt
Ayane Sakura

Ayane Sakura


Oyuncu

Ayane Sakura, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 5.8 10
2017 Animasyon Oyuncu    
2017 Animasyon Oyuncu 6.7 3,529
2017 Animasyon Oyuncu 8.6 5
2017 Animasyon Oyuncu 6.4 92
2016 Animasyon Oyuncu 6.9 107
2016 Animasyon Oyuncu 6.7 15
2016 Animasyon Oyuncu    
2015 Animasyon Oyuncu 7.8 1,557
2015 Animasyon Oyuncu 7.3 337
2015 Animasyon Oyuncu 7.9 491
2015 Oyuncu 6.8 17
2014 Animasyon Oyuncu 7.8 350
2014 Animasyon Oyuncu 7.1 603
2014 Animasyon Oyuncu 8.3 4,133
2014 Animasyon Oyuncu 8.0 2,676
2014 Animasyon Oyuncu 6.6 115
2014 Animasyon Oyuncu 7.5 68
2014 Animasyon Oyuncu 7.7 733
2014 Animasyon Oyuncu 7.5 31
2013 Animasyon Oyuncu 7.6 155
2013 Animasyon Oyuncu 7.9 677
2013 Animasyon Oyuncu 6.6 44
2013 Animasyon Oyuncu 5.7 52
2013 Animasyon Oyuncu 7.6 45
2013 Animasyon Oyuncu 6.3 13
2012 Animasyon Oyuncu 7.8 826
2012 Animasyon Oyuncu 8.3 6,747
2012 Animasyon Oyuncu 7.8 435
2012 Animasyon Oyuncu 6.8 60
2012 Animasyon Oyuncu 8.1 791
2011 Komedi Oyuncu 7.5 579

Işıltılı Ateşböceklerinin Ormanına
2011 Animasyon Oyuncu 8.0 3,530
2011 Animasyon Oyuncu 7.6 73
2011 Animasyon Oyuncu 8.5 2,971
2011 Animasyon Oyuncu    
2010 Animasyon Oyuncu    
2010 Animasyon Oyuncu 7.0 448
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (16,791) Blade Runner 2049 (3,854) Jigsaw (2,908) Geostorm (2,649) Last Flag Flying (2,572) The Man from Earth: Holocene (2,541) The Open House (1,397) Dunkirk (1,343) The Foreigner (1,159) It (1,127)
Dizi Altyazıları
Vikings (17,381) Black Mirror (6,298) Supernatural (5,030) The Big Bang Theory (4,461) Shameless (4,451) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,904) Star Trek: Discovery (2,488) The Blacklist (2,473) The Flash (2,099) The X Files (2,065)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018