Giriş Kayıt
Tony E. Payne

Tony E. Payne


Oyuncu

Tony E. Payne, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Tony Payne
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Oyuncu 4.3 2,234

Savaşın Eşiğinde
2017 Aksiyon Oyuncu 4.1 1,190
2015 Fantastik Oyuncu 5.6 31
2014 Aksiyon Oyuncu 5.9 430
2014 Komedi Oyuncu 7.5 15,083
2013 Gerilim Oyuncu 5.9 67
2013 Dram Oyuncu 6.0 2,463
2013 Komedi    
2012 Komedi Oyuncu 5.2 3,634
2012 Aile Oyuncu    
Film Altyazıları
Black Panther (2,800) Cargo (2,414) Red Sparrow (2,227) Game Night (1,633) True Crimes (1,525) Deadpool (1,201) Avengers: Infinity War (927) Annihilation (874) L'insulte (854) Den of Thieves (851)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018