Giriş Kayıt
Emerson Frota

Emerson Frota


Görsel Efekt, Animasyon

Emerson Frota, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Görsel Efekt    
2012 Suç Görsel Efekt 5.6 8,624

İki Tavşan
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 4,190

Şövalye Mike
2011 Animasyon Animasyon 5.1 75
2010 Aksiyon Animasyon 7.3 15
2008 Belgesel Görsel Efekt 8.1 63
Dizi Altyazıları
Westworld (10,680) The 100 (3,311) The Expanse (2,772) La casa de papel (2,579) 12 Monkeys (2,285) The Crossing (2,247) Into the Badlands (1,842) Colony (1,626) Vikings (1,301) Legion (1,270)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018