Giriş Kayıt
Emerson Frota

Emerson Frota


Görsel Efekt, Animasyon

Emerson Frota, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Görsel Efekt    
2012 Suç Görsel Efekt 5.6 7,937

İki Tavşan
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 4,190

Şövalye Mike
2011 Animasyon Animasyon 5.1 75
2010 Aksiyon Animasyon 7.3 15
2008 Belgesel Görsel Efekt 8.1 63
Film Altyazıları
Live by Night (12,583) Resident Evil: The Final Chapter (5,875) Why Him? (5,284) Rogue One (3,951) Patriots Day (3,096) Assassin's Creed (2,977) Hidden Figures (2,963) Paterson (2,174) Allied (2,166) Split (2,152)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,051) The 100 (3,697) Legion (3,157) Into the Badlands (2,842) The Originals (2,600) The Last Kingdom (2,263) Arrow (2,024) Vikings (1,841) The Expanse (1,771) Designated Survivor (1,753)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017