Giriş Kayıt
Emerson Frota

Emerson Frota


Görsel Efekt, Animasyon

Emerson Frota, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Görsel Efekt    
2012 Suç Görsel Efekt 5.6 8,624

İki Tavşan
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 4,190

Şövalye Mike
2011 Animasyon Animasyon 5.1 75
2010 Aksiyon Animasyon 7.3 15
2008 Belgesel Görsel Efekt 8.1 63
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,064) Den of Thieves (2,944) Maze Runner: The Death Cure (2,723) Winchester (2,466) Hostiles (2,237) 12 Strong (1,782) A martfüi rém (1,662) The Commuter (1,315) Bleeding Steel (1,194) Submergence (1,177)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,272) Supernatural (4,608) The Big Bang Theory (3,259) Gotham (2,762) The Terror (2,725) Arrow (2,295) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,257) The Flash (1,914) Krypton (1,660) Legion (1,643)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018