Giriş Kayıt
Kimmo Perkkiö

Kimmo Perkkiö


Sesler, Yapımcı

Kimmo Perkkiö, sesler, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Sesler 5.4 308

Büyüler Evi: Sihirbaz Kedi
2013 Animasyon Sesler 6.3 4,420
2013 Aile Sesler 5.8 50
2013 Komedi Sesler 4.2 394
2012 Savaş Sesler
Yapımcı
4.8 134
2012 Komedi Sesler 5.1 78
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,214) Stronger (4,165) Dunkirk (3,093) Loving Vincent (1,918) Flatliners (1,759) American Made (1,670) It (1,612) Kingsman: The Golden Circle (1,483) Mother! (1,370) The Foreigner (847)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,226) Mr. Robot (6,693) Shameless (5,651) Game of Thrones (3,357) Manhunt: Unabomber (2,809) Peaky Blinders (2,706) Designated Survivor (1,516) Lucifer (1,355) The Big Bang Theory (1,313) Supernatural (1,182)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017