Giriş Kayıt
Michael Trudel Jr.

Michael Trudel Jr.


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Set Dekoratörü

Michael Trudel Jr., sanat bölümü, sanat yönetmeni, set dekoratörü. Band of Robbers (2015), Phantom Halo (2014), Mr. Jones (2013), (2014) You're the Worst (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sanat Bölümü    
2016 Gerilim Sanat Bölümü 4.1 318
2015 Müzikal Sanat Bölümü 6.2 132
2015 Aile Sanat Bölümü 6.0 307
2015 Macera Sanat Bölümü 6.0 2,680
2015 Gerilim Sanat Bölümü 6.0 399
2015 Komedi Sanat Bölümü 7.2 78
2015 Suç Sanat Bölümü 5.4 473
2015 Macera Sanat Bölümü 5.6 2,181
2015 Komedi Sanat Bölümü 8.0 14,018
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 330,335
2014 Suç Sanat Bölümü 5.2 561
2014 Macera Sanat Yönetmeni 7.4 902
2014 Komedi Sanat Bölümü 8.2 16,002

Çocuklarım İçin
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 1,697
2013 Dram Sanat Bölümü 3.3 463
2013 Komedi Sanat Bölümü 7.8 5,533
2013 Dram Sanat Bölümü 4.7 3,078
2013 Aksiyon Set Dekoratörü    

Bahar Tatili
2012 Aksiyon Çeşitli 5.3 113,850

Genç Kurt
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.7 98,039
Film Altyazıları
Gold (2,473) Get Out (1,631) Personal Shopper (1,512) Logan (1,393) Silence (1,248) The Age of Shadows (953) Split (900) La La Land (870) Rings (831) The Fate of the Furious (765)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,837) The Flash (4,149) Into the Badlands (3,116) Gotham (2,151) The Blacklist (1,720) Fargo (1,671) The Last Kingdom (1,396) Vikings (1,363) Game of Thrones (1,356) Billions (1,179)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017