Giriş Kayıt
Michael Trudel Jr.

Michael Trudel Jr.


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Set Dekoratörü

Michael Trudel Jr., sanat bölümü, sanat yönetmeni, set dekoratörü. Band of Robbers (2015), Phantom Halo (2014), Mr. Jones (2013), The Secrets of Emily Blair (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sanat Bölümü    
2016 Gerilim Sanat Bölümü 4.0 625
2015 Müzikal Sanat Bölümü 6.2 132
2015 Aile Sanat Bölümü 5.9 337
2015 Macera Sanat Bölümü 6.0 2,680
2015 Gerilim Sanat Bölümü 6.0 399
2015 Komedi Sanat Bölümü 8.0 14,755
2015 Komedi Sanat Bölümü 7.2 78
2015 Suç Sanat Bölümü 5.4 473
2015 Macera Sanat Bölümü 5.6 2,365
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 338,612
2014 Suç Sanat Bölümü 5.2 561
2014 Macera Sanat Yönetmeni 7.4 902
2014 Komedi Sanat Bölümü 8.2 16,733

Çocuklarım İçin
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 1,697
2013 Kısa Metraj Sanat Bölümü 6.7 23
2013 Dram Sanat Bölümü 3.3 463
2013 Komedi Sanat Bölümü 7.8 5,759
2013 Dram Sanat Bölümü 4.7 3,078
2013 Aksiyon Set Dekoratörü    

Bahar Tatili
2012 Aksiyon Çeşitli 5.3 115,706

Genç Kurt
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 101,278
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017