Giriş Kayıt
Michael Trudel Jr.

Michael Trudel Jr.


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Set Dekoratörü

Michael Trudel Jr., sanat bölümü, sanat yönetmeni, set dekoratörü. Band of Robbers (2015), Phantom Halo (2014), Mr. Jones (2013), 9/11 (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Sanat Bölümü    
2017 Komedi Sanat Bölümü 3.9 505
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 4.0 1,838

Batı Dünyası
2016 Dram Sanat Bölümü 8.9 278,436
2016 Gerilim Sanat Bölümü 4.0 625
2015 Müzikal Sanat Bölümü 6.2 132
2015 Aile Sanat Bölümü 6.0 484
2015 Macera Sanat Bölümü 6.0 3,167
2015 Gerilim Sanat Bölümü 6.0 399
2015 Komedi Sanat Bölümü 7.9 16,578
2015 Komedi Sanat Bölümü 7.2 78
2015 Suç Sanat Bölümü 5.4 473
2015 Macera Sanat Bölümü 5.6 2,814
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 357,334
2014 Suç Sanat Bölümü 5.2 561
2014 Aksiyon Set Dekoratörü 5.5 1,594
2014 Macera Sanat Yönetmeni 7.4 902
2014 Komedi Sanat Bölümü 8.2 18,691

Çocuklarım İçin
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 1,697
2013 Kısa Metraj Sanat Bölümü 6.7 23
2013 Dram Sanat Bölümü 3.3 463
2013 Komedi Sanat Bölümü 7.8 6,498
2013 Dram Sanat Bölümü 4.7 3,078

Bahar Tatili
2012 Aksiyon Çeşitli 5.3 120,051

Genç Kurt
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 108,432
Dizi Altyazıları
Westworld (18,188) La casa de papel (4,192) Supernatural (3,512) Into the Badlands (2,571) Krypton (2,347) Gotham (2,262) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,230) The Big Bang Theory (1,878) Arrow (1,775) The 100 (1,749)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018