Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Michael Trudel Jr.

Michael Trudel Jr.


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Set Dekoratörü

Michael Trudel Jr., sanat bölümü, sanat yönetmeni, set dekoratörü. Band of Robbers (2015), Phantom Halo (2014), Mr. Jones (2013), (2014) You're the Worst (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Sanat Bölümü 4.1 245
2015 Müzikal Sanat Bölümü 6.2 132
2015 Aile Sanat Bölümü 6.2 259
2015 Macera Sanat Bölümü 6.0 2,375
2015 Gerilim Sanat Bölümü 6.0 399
2015 Komedi Sanat Bölümü 7.2 78
2015 Suç Sanat Bölümü 5.4 367
2015 Macera Sanat Bölümü 5.6 1,924
2015 Komedi Sanat Bölümü 8.0 13,185
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 320,203
2014 Suç Sanat Bölümü 5.2 561
2014 Macera Sanat Yönetmeni 7.4 902
2014 Komedi Sanat Bölümü 8.2 15,155

Çocuklarım İçin
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 1,697
2013 Dram Sanat Bölümü 3.3 463
2013 Komedi Sanat Bölümü 7.8 5,350
2013 Dram Sanat Bölümü 4.7 3,078
2013 Aksiyon Set Dekoratörü    

Bahar Tatili
2012 Aksiyon Çeşitli 5.3 112,015

Genç Kurt
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.7 94,800
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017