Giriş Kayıt
Fernando Raigoza Jr.

Fernando Raigoza Jr.


Görsel Efekt, Editör, Editör, Yönetmen

Fernando Raigoza Jr., görsel efekt, editör, editör, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cellat
2017 Suç Görsel Efekt 7.3 45,635

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 160,740

Merkezi İstihbarat
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 118,542

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 500,651

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Görsel Efekt 6.5 229,301

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 584,117
2015 Dram Görsel Efekt 4.8 2,813

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Görsel Efekt 6.7 356,757
2014 Dram Editorial Department 6.4 1,333

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Editorial Department 6.5 149,423
2013 Belgesel Editorial Department 6.5 307
2013 Kısa Metraj Editör
Yönetmen
Yapımcı
Senarist
   
2012 Belgesel Görsel Efekt
Editorial Department
7.3 531

Şeref Madalyası
2012 Aksiyon Editorial Department 6.5 62,016
Dizi Altyazıları
Westworld (18,709) La casa de papel (3,780) The Flash (3,193) Into the Badlands (2,777) Legion (2,639) The 100 (2,602) Supernatural (2,596) Krypton (2,361) Fear the Walking Dead (2,077) The Big Bang Theory (1,814)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018