Giriş Kayıt
Fernando Raigoza Jr.

Fernando Raigoza Jr.


Görsel Efekt, Editör, Editör, Yönetmen

Fernando Raigoza Jr., görsel efekt, editör, editör, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Merkezi İstihbarat
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 91,233

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 398,494

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Görsel Efekt 6.6 197,676

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 508,185
2015 Dram Görsel Efekt 4.6 2,411

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Görsel Efekt 6.7 327,697
2014 Dram Editorial Department 6.4 1,333

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Editorial Department 6.5 142,326
2013 Belgesel Editorial Department 6.5 307
2013 Kısa Metraj Editör
Yönetmen
Yapımcı
Senarist
   
2012 Belgesel Görsel Efekt
Editorial Department
7.3 531

Şeref Madalyası
2012 Aksiyon Editorial Department 6.5 59,606
Film Altyazıları
Live by Night (12,734) Resident Evil: The Final Chapter (5,910) Why Him? (5,424) Rogue One (3,983) Patriots Day (3,117) Assassin's Creed (2,993) Hidden Figures (2,973) Paterson (2,180) Allied (2,174) Split (2,172)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,076) The 100 (3,712) Legion (3,185) Into the Badlands (2,860) The Originals (2,603) The Last Kingdom (2,271) Arrow (2,041) Vikings (1,852) The Expanse (1,776) Designated Survivor (1,767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017