Giriş Kayıt
Fernando Raigoza Jr.

Fernando Raigoza Jr.


Görsel Efekt, Editör, Editör, Yönetmen

Fernando Raigoza Jr., görsel efekt, editör, editör, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Görsel Efekt 8.0 107

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 94,769

Merkezi İstihbarat
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 99,624

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 418,720

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Görsel Efekt 6.6 204,659

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 521,505
2015 Dram Görsel Efekt 4.7 2,527

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Görsel Efekt 6.7 334,036
2014 Dram Editorial Department 6.4 1,333

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Editorial Department 6.5 143,917
2013 Belgesel Editorial Department 6.5 307
2013 Kısa Metraj Editör
Yönetmen
Yapımcı
Senarist
   
2012 Belgesel Görsel Efekt
Editorial Department
7.3 531

Şeref Madalyası
2012 Aksiyon Editorial Department 6.5 60,154
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017