Giriş Kayıt
Fernando Raigoza Jr.

Fernando Raigoza Jr.


Görsel Efekt, Editör, Yönetmen, Yapımcı

Fernando Raigoza Jr., görsel efekt, editör, yönetmen, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cellat
2017 Suç Görsel Efekt 7.4 37,390

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 149,551

Merkezi İstihbarat
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 111,566

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 463,955

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Görsel Efekt 6.6 220,911

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 554,849
2015 Dram Görsel Efekt 4.7 2,649

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Görsel Efekt 6.7 348,804
2014 Dram Editorial Department 6.4 1,333

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Editorial Department 6.5 147,432
2013 Belgesel Editorial Department 6.5 307
2013 Kısa Metraj Editör
Yönetmen
Yapımcı
Senarist
   
2012 Belgesel Görsel Efekt
Editorial Department
7.3 531

Şeref Madalyası
2012 Aksiyon Editorial Department 6.5 61,208
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018