Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Palak Muchhal

Palak Muchhal


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Palak Muchhal, müzisyen, müzisyen, oyuncu. Aashiqui 2 (2013), Kick (2014), (2012) Ek Tha Tiger (2012), (2013) Policegiri (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Müzik 5.7 349
2014 Aksiyon Müzik 5.5 17,517
2014 Komedi Müzik 5.6 281
2014 Komedi Müzik 6.9 3,537
2014 Aksiyon Müzik 5.3 777
2013 Dram Müzik 7.0 20,514
2013 Aksiyon Müzik 4.1 1,076
2012 Aksiyon Müzik 5.4 21,643
2011 Komedi Müzik 4.4 356
2010 Aksiyon Oyuncu 6.0 966
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017