Giriş Kayıt
Andrea Pasqualetti

Andrea Pasqualetti


Sesler, Müzisyen, Müzisyen

Andrea Pasqualetti, sesler, müzisyen, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Sesler 4.1 37
2016 Aksiyon Sesler 5.8 152,031
2016 Korku Sesler 3.3 106
2015 Korku Sesler 2.5 351
2015 Dram Sesler 2.8 450
2015 Dram Sesler 3.3 263
2014 Aksiyon Sesler
Müzik
2.8 263
2014 Fantastik Sesler
Müzik
4.1 58
2013 Aksiyon Müzik
Sesler
2.2 437
2013 Aksiyon Sesler
Müzik
Müzik
2.3 1,489
2011 Korku Sesler 4.1 1,234
Dizi Altyazıları
Westworld (8,109) The Flash (4,673) The 100 (4,377) La casa de papel (4,048) Legion (3,464) The Expanse (2,513) Supernatural (2,236) Krypton (1,904) The Big Bang Theory (1,802) Fear the Walking Dead (1,627)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018