Giriş Kayıt
Andrea Pasqualetti

Andrea Pasqualetti


Sesler, Müzisyen, Müzisyen

Andrea Pasqualetti, sesler, müzisyen, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Sesler 4.1 37
2016 Aksiyon Sesler 5.8 140,416
2016 Korku Sesler 3.3 106
2015 Korku Sesler 2.5 351
2015 Dram Sesler 2.8 450
2015 Dram Sesler 3.3 263
2014 Aksiyon Sesler
Müzik
2.8 263
2014 Fantastik Sesler
Müzik
4.1 58
2013 Aksiyon Müzik
Sesler
2.2 437
2013 Aksiyon Sesler
Müzik
Müzik
2.3 1,489
2011 Korku Sesler 4.1 1,234
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,816) Dunkirk (3,947) Stronger (2,754) It (2,186) Mother! (1,479) American Made (1,428) Kingsman: The Golden Circle (1,343) Loving Vincent (1,334) Flatliners (643) The Foreigner (641)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,342) Shameless (6,101) Mr. Robot (4,860) Game of Thrones (3,187) Peaky Blinders (2,119) Manhunt: Unabomber (2,060) Lucifer (1,672) Designated Survivor (1,530) Supernatural (1,383) The Big Bang Theory (1,097)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017