Giriş Kayıt
Toni Buenavida

Toni Buenavida


Görsel Efekt, Animasyon

Toni Buenavida, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ayı Paddington 2
2017 Animasyon Görsel Efekt 8.0 25,252

Canavarın Çağrısı
2016 Dram Görsel Efekt 7.5 60,438
2015 Animasyon Animasyon    
2015 Animasyon Animasyon 5.9 2,563

Paramparça
2014 Dram Görsel Efekt 5.3 2,218
2014 Korku Görsel Efekt 4.8 3,116
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,122) Den of Thieves (2,755) Maze Runner: The Death Cure (2,453) Hostiles (2,313) Winchester (2,272) 12 Strong (2,089) Submergence (1,719) Peter Rabbit (1,272) The Commuter (1,175) A martfüi rém (903)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,169) Supernatural (4,035) The Flash (3,403) The Terror (2,817) The Big Bang Theory (2,583) Legion (2,516) Gotham (2,254) The Expanse (2,044) The Crossing (1,922) Arrow (1,909)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018