Giriş Kayıt
Toni Buenavida

Toni Buenavida


Görsel Efekt, Animasyon

Toni Buenavida, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ayı Paddington 2
2017 Animasyon Görsel Efekt 8.2 9,976

Canavarın Çağrısı
2016 Dram Görsel Efekt 7.5 56,760
2015 Animasyon Animasyon    
2015 Animasyon Animasyon 5.9 1,801

Paramparça
2014 Dram Görsel Efekt 5.3 2,218
2014 Korku Görsel Efekt 4.8 3,116
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,725) Blade Runner 2049 (3,502) Jigsaw (2,632) Last Flag Flying (2,430) The Man from Earth: Holocene (2,406) Geostorm (2,370) The Open House (1,343) Dunkirk (1,177) The Foreigner (1,044) It (1,011)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,091) Black Mirror (5,621) Supernatural (4,707) The Big Bang Theory (4,045) Shameless (2,639) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,568) The Blacklist (2,214) The Flash (1,911) The X Files (1,891) Knightfall (1,477)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018