Giriş Kayıt
Toni Buenavida

Toni Buenavida


Görsel Efekt, Animasyon

Toni Buenavida, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ayı Paddington 2
2017 Animasyon Görsel Efekt 7.9 29,786

Canavarın Çağrısı
2016 Dram Görsel Efekt 7.5 62,383
2015 Animasyon Animasyon    
2015 Animasyon Animasyon 5.9 2,563

Paramparça
2014 Dram Görsel Efekt 5.3 2,218
2014 Korku Görsel Efekt 4.8 3,376
Film Altyazıları
Rampage (16,141) Ready Player One (11,345) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,830) The Cured (1,540) Blockers (1,436) Den 12. mann (763) Black Panther (577) Set It Up (576) Journey's End (493)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,525) 12 Monkeys (3,075) Into the Badlands (2,829) La casa de papel (2,391) The 100 (2,248) Legion (1,497) The Crossing (1,172) Fear the Walking Dead (1,170) The Expanse (1,144) Vikings (1,052)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018