Giriş Kayıt
Jun Sung

Jun Sung (27)


Oyuncu

Sung Joon, 10 Temmuz 1990 Güney Kore doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Sung Joon
Doğum Tarihi: 10 Temmuz 1990
Doğum Yeri: Güney Kore
Burcu: Yengeç
Boyu: 187
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 27 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,172
2017 Dram Oyuncu 7.7 9
2016 Komedi Oyuncu 6.4 49
2015 Dram Oyuncu 7.3 60
2015 Komedi Oyuncu 7.2 165

Korku Hikayeleri 2
2013 23 Korku Oyuncu 5.5 174
2013 Aksiyon Oyuncu 8.2 343
2012 22 Oyuncu    
2012 22 Dram Oyuncu 6.6 290
2012 Komedi Oyuncu 6.9 41

Dagchigo Kkochminambaendeu
2012 Oyuncu    
2011 21 Komedi Oyuncu 6.0 64
2011 Romantik Oyuncu 7.0 71
2011 Komedi Oyuncu 7.5 507
2011 Dram Oyuncu    
2011 Romantik, Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017