Giriş Kayıt
Joivan Wade

Joivan Wade (24)


Oyuncu

Joivan Wade, 02 Ağustos 1993 doğumlu oyuncu. Doctor Who (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Ağustos 1993
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    
2017 24 Korku Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu 6.0 148
2013 Komedi Oyuncu 6.7 458
2013 Komedi Oyuncu 6.8 1,293
2005 Macera Oyuncu 8.7 171,718
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,588
Film Altyazıları
Black Panther (2,780) Cargo (2,407) Red Sparrow (2,208) Game Night (1,615) True Crimes (1,494) Deadpool (1,190) Avengers: Infinity War (916) Annihilation (864) L'insulte (851) Den of Thieves (842)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018