Giriş Kayıt
Joivan Wade

Joivan Wade (24)


Oyuncu

Joivan Wade, 02 Ağustos 1993 doğumlu oyuncu. Doctor Who (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Ağustos 1993
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 24 Korku Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu 6.1 108
2013 Komedi Oyuncu 6.7 458
2013 Komedi Oyuncu 6.8 1,039
2005 Macera Oyuncu 8.7 163,300
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,288
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017