Giriş Kayıt
Cinthya Bornacelli

Cinthya Bornacelli


Oyuncu

Cinthya Bornacelli, oyuncu. Badge of Honor (2015) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Cinthya Carmona
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 7.9 2,066
2015 Suç Oyuncu 4.8 663
2013 Aksiyon Oyuncu 3.9 1,148
2013 Dram Oyuncu 7.4 608
2012 Aksiyon Oyuncu 4.6 42
Film Altyazıları
The Foreigner (7,296) The Mountain Between Us (5,184) Flatliners (4,821) Stronger (3,431) Beyond Skyline (3,244) Dunkirk (3,211) American Made (2,159) Kingsman: The Golden Circle (1,948) It (1,667) Victoria & Abdul (1,425)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,163) Mr. Robot (6,443) Game of Thrones (3,379) Shameless (2,823) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,635) Peaky Blinders (2,175) The Big Bang Theory (1,900) Manhunt: Unabomber (1,889) Stranger Things (1,303) Lucifer (1,298)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017