Giriş Kayıt
Emily Bett Rickards

Emily Bett Rickards (26)


Oyuncu

Emily Bett Rickards, 24 Temmuz 1991 Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu. Arrow: Blood Rush (2013), Dakota's Summer (2014), Ok (2012), (2015) Brooklyn (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Temmuz 1991
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Burcu: Aslan
9.8 (49 Oy)
  • Currently 196/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (57)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 6.5 91
2017 26 Dram Oyuncu    
2016 25 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 24

Süper Kahraman Dövüş Kulübü 2.0
2016 Kısa Metraj Oyuncu 8.3 524

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Oyuncu 7.0 61,878
2015 24 Dram Oyuncu 7.5 100,537
2015 Animasyon Oyuncu 7.4 2,253
2014 Aksiyon Oyuncu 8.0 233,979
2014 23 Dram Oyuncu 5.7 616
2013 Aksiyon Oyuncu 8.1 2,003

Romeo Katili: Chris Porco'nun Hikayesi
2013 22 Biyografi Oyuncu    

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.8 344,347
2012 21 Aile Oyuncu    
2012 21 Komedi Oyuncu 7.3 91
2011 Aksiyon Oyuncu 6.5 70
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017