Giriş Kayıt
John Thomas Schrad

John Thomas Schrad


Yönetmen Asistanı, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

John Thomas Schrad, yönetmen asistanı, sanat bölümü, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yönetmen Asistanı    
2014 Komedi Yapımcı 6.8 753

Aşk Açlığı
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 5.8 1,215
2013 Dram Çeşitli 7.2 35
2013 Komedi Çeşitli 6.2 225
2013 Dram Sanat Bölümü 7.3 130
2012 Korku Yapım Tasarımcısı 3.9 1,865
2012 Dram Sanat Bölümü 2.6 1,323
2012 Biyografi Yönetmen Asistanı 5.8 158
2012 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.4 61
Dizi Altyazıları
Vikings (6,391) Shameless (3,884) Game of Thrones (3,094) Mr. Robot (2,973) Supernatural (2,755) The Big Bang Theory (2,215) Arrow (2,202) Outlander (1,928) Gotham (1,794) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,769)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017