Giriş Kayıt
John Thomas Schrad

John Thomas Schrad


Yönetmen Asistanı, Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü

John Thomas Schrad, yönetmen asistanı, yapım tasarımcısı, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen Asistanı 5.0 347
2014 Komedi Yapımcı 6.8 753

Aşk Açlığı
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 5.8 1,215
2013 Dram Çeşitli 7.2 35
2013 Komedi Çeşitli 6.2 225
2013 Dram Sanat Bölümü 7.3 130
2012 Korku Yapım Tasarımcısı 3.9 1,865
2012 Dram Sanat Bölümü 2.6 1,323
2012 Biyografi Yönetmen Asistanı 5.8 158
2012 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.4 61
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,411) Den of Thieves (3,112) Maze Runner: The Death Cure (2,843) Winchester (2,576) Hostiles (2,362) 12 Strong (1,855) A martfüi rém (1,786) The Commuter (1,374) Bleeding Steel (1,369) Submergence (1,202)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,919) Supernatural (4,793) Westworld (4,766) The Big Bang Theory (3,508) The Terror (2,966) Gotham (2,934) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,491) Arrow (2,446) The Flash (2,024) Krypton (1,756)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018