Giriş Kayıt
John Thomas Schrad

John Thomas Schrad


Yönetmen Asistanı, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

John Thomas Schrad, yönetmen asistanı, sanat bölümü, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yönetmen Asistanı    
2014 Komedi Yapımcı 6.8 753

Aşk Açlığı
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 5.8 1,215
2013 Dram Çeşitli 7.2 35
2013 Komedi Çeşitli 6.2 225
2013 Dram Sanat Bölümü 7.3 130
2012 Korku Yapım Tasarımcısı 3.9 1,865
2012 Dram Sanat Bölümü 2.6 1,323
2012 Biyografi Yönetmen Asistanı 5.8 158
2012 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.4 61
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,998) Passengers (8,452) Doctor Strange (4,755) Arrival (3,559) Assassin's Creed (2,948) Allied (2,771) Fences (2,690) Hacksaw Ridge (2,241) Moana (1,836) Nocturnal Animals (1,427)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,487) Legion (8,498) The 100 (8,075) Taboo (6,741) The Big Bang Theory (5,776) Arrow (4,744) Black Sails (3,846) Vikings (3,379) The Expanse (3,362) The Flash (3,315)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017