Giriş Kayıt
Ankit Tiwari

Ankit Tiwari


Müzisyen, Müzisyen

Ankit Tiwari, müzisyen, müzisyen. Aashiqui 2 (2013), Aiyaary (2018), (2014) Singham Returns (2014), (2011) Saheb Biwi Aur Gangster (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Müzik 5.2 2,174
2017 Komedi Müzik 5.5 1,164
2016 Aksiyon Müzik 5.0 32
2015 Romantik Müzik 5.8 153
2014 Komedi Müzik 6.2 495
2014 Müzik 6.4 19
2014 Aksiyon Müzik 5.7 5,167
2013 Dram Müzik
Müzik
7.0 20,514
2011 Dram Müzik
Müzik
7.2 2,969
- Romantik Müzik    
Film Altyazıları
Rampage (13,552) Ready Player One (8,163) Blockers (2,065) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,542) The Cured (758) Future World (719) Den 12. mann (648) Black Panther (563) Red Sparrow (393)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,853) The 100 (3,031) The Expanse (2,374) La casa de papel (2,305) 12 Monkeys (2,171) The Crossing (2,046) Into the Badlands (1,735) Vikings (1,199) Colony (1,190) Legion (1,165)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018