Giriş Kayıt
Keenen Bray

Keenen Bray


Dublör, Oyuncu

Keenen Bray, dublör, oyuncu. Düzenbaz (2013), Kumarbaz (2014), Anormal Aktivite (2013), Ölüm Alfabesi (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Dublör 7.7 1,037
2016 Dram Dublör 6.0 374
2015 Aksiyon Dublör 7.6 249,720
2015 Korku Dublör 5.4 3,847

Karınca Adam
2015 Aksiyon Dublör 7.3 378,802

Kumarbaz
2014 Suç Dublör 6.0 53,197

Ölüm Alfabesi
2014 Korku Dublör 4.5 38,273
2014 Macera Dublör 5.8 16,238
2014 Komedi Dublör 6.5 24,959

Beth'ten Sonra
2014 Komedi Dublör 5.6 15,381
2014 Aksiyon Dublör 7.6 5,564
2014 Aksiyon Dublör 5.8 9,386

Ağır Abiler
2014 Aksiyon Dublör 5.6 2,958
2014 Dram Dublör 6.4 5,289

Kardeşim İçin
2013 Suç Dublör 6.8 89,749

Anormal Aktivite
2013 Komedi Dublör 5.1 36,687

Düzenbaz
2013 Suç Dublör 7.3 382,489
2013 Aksiyon Dublör 9.0 2,266
2013 Komedi Dublör 6.2 2,799

Kanıt
2013 Korku Dublör 5.4 5,653

Umut Işığım
2012 Komedi Dublör 7.8 569,517
2011 Komedi Dublör
Oyuncu
   

A Takımı
2010 Aksiyon Dublör 6.8 220,812
2009 Komedi Dublör 6.7 119,993

Bilinmeyen
2006 Suç Dublör 6.5 26,077

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Dublör 6.7 125,100
2006 Dram Dublör    

Tesadüfler
2004 Komedi Dublör 6.7 58,315
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017