Giriş Kayıt
Keenen Bray

Keenen Bray


Dublör, Oyuncu

Keenen Bray, dublör, oyuncu. Düzenbaz (2013), Kumarbaz (2014), Anormal Aktivite (2013), Ölüm Alfabesi (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Dublör    

Direksiyondaki Adam
2017 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.4 6,176
2017 Suç Dublör 7.7 2,894

Alçak Arabalar
2016 Dram Dublör 5.6 1,165
2015 Aksiyon Dublör 7.6 263,826
2015 Korku Dublör 5.4 4,172

Karınca Adam
2015 Aksiyon Dublör 7.3 394,996

Kumarbaz
2014 Suç Dublör 6.0 54,508

Ölüm Alfabesi
2014 Korku Dublör 4.5 39,558
2014 Macera Dublör 5.8 16,238
2014 Komedi Dublör 6.5 25,423

Beth'ten Sonra
2014 Komedi Dublör 5.6 15,757
2014 Aksiyon Dublör 7.6 5,564
2014 Aksiyon Dublör 5.8 9,386

Ağır Abiler
2014 Aksiyon Dublör 5.6 2,958
2014 Dram Dublör 6.4 5,409

Kardeşim İçin
2013 Suç Dublör 6.8 91,588

Anormal Aktivite
2013 Komedi Dublör 5.1 37,512

Düzenbaz
2013 Suç Dublör 7.3 388,863
2013 Aksiyon Dublör 9.0 2,266
2013 Komedi Dublör 6.2 2,799

Kanıt
2013 Korku Dublör 5.4 5,998

Umut Işığım
2012 Komedi Dublör 7.8 579,607
2011 Komedi Dublör
Oyuncu
   

A Takımı
2010 Aksiyon Dublör 6.8 223,637
2009 Komedi Dublör 6.7 120,962

Bilinmeyen
2006 Suç Dublör 6.5 26,077

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Dublör 6.7 126,291
2006 Dram Dublör    

Tesadüfler
2004 Komedi Dublör 6.7 58,570
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017