Giriş Kayıt
Keenen Bray

Keenen Bray


Dublör, Oyuncu

Keenen Bray, dublör, oyuncu. Düzenbaz (2013), Kumarbaz (2014), Ölüm Alfabesi (2014), Beth'ten Sonra (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Dublör 6.4 123,100

Direksiyondaki Adam
2017 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.4 10,676
2017 Suç Dublör 7.7 3,735

Alçak Arabalar
2016 Dram Dublör 5.6 1,509
2015 Aksiyon Dublör 7.6 282,597
2015 Korku Dublör 5.4 4,568

Karınca Adam
2015 Aksiyon Dublör 7.3 419,095

Kumarbaz
2014 Suç Dublör 6.0 55,819

Ölüm Alfabesi
2014 Korku Dublör 4.5 40,847
2014 Macera Dublör 5.8 16,238
2014 Komedi Dublör 6.5 26,007

Ağır Abiler
2014 Aksiyon Dublör 5.6 3,868

Beth'ten Sonra
2014 Komedi Dublör 5.6 16,214
2014 Aksiyon Dublör 7.6 5,564
2014 Aksiyon Dublör 5.8 9,386
2014 Dram Dublör 6.4 5,409

Kardeşim İçin
2013 Suç Dublör 6.8 93,892

Anormal Aktivite
2013 Komedi Dublör 5.1 38,314

Düzenbaz
2013 Suç Dublör 7.3 397,509
2013 Aksiyon Dublör 9.0 2,266
2013 Komedi Dublör 6.2 2,799

Kanıt
2013 Korku Dublör 5.4 5,998

Umut Işığım
2012 Komedi Dublör 7.8 591,834
2011 Komedi Dublör
Oyuncu
   

A Takımı
2010 Aksiyon Dublör 6.8 226,865
2009 Komedi Dublör 6.7 122,364

Bilinmeyen
2006 Suç Dublör 6.5 26,077

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Dublör 6.7 127,715
2006 Dram Dublör    

Tesadüfler
2004 Komedi Dublör 6.7 58,570
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,135) The Terror (3,260) The Flash (2,594) Legion (2,564) The Crossing (2,133) Vikings (1,313) Supernatural (1,269) The Expanse (1,110) The Big Bang Theory (1,067) Fear the Walking Dead (982)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018