Giriş Kayıt
Keenen Bray

Keenen Bray


Dublör, Oyuncu

Keenen Bray, dublör, oyuncu. Düzenbaz (2013), Kumarbaz (2014), Anormal Aktivite (2013), Ölüm Alfabesi (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Dublör 6.4 286
2015 Aksiyon Dublör 7.6 243,452
2015 Korku Dublör 5.4 3,738

Karınca Adam
2015 Aksiyon Dublör 7.3 369,297

Kumarbaz
2014 Suç Dublör 6.0 52,560

Ölüm Alfabesi
2014 Korku Dublör 4.4 37,537
2014 Macera Dublör 5.8 16,238
2014 Komedi Dublör 6.5 24,735

Beth'ten Sonra
2014 Komedi Dublör 5.6 15,141
2014 Aksiyon Dublör 7.6 5,564
2014 Aksiyon Dublör 5.8 9,094

Ağır Abiler
2014 Aksiyon Dublör 5.6 2,958
2014 Dram Dublör 6.4 5,289

Kardeşim İçin
2013 Suç Dublör 6.8 88,854

Anormal Aktivite
2013 Komedi Dublör 5.1 36,239

Düzenbaz
2013 Suç Dublör 7.3 379,227
2013 Aksiyon Dublör 9.0 2,266
2013 Komedi Dublör 6.2 2,799

Kanıt
2013 Korku Dublör 5.4 5,653

Umut Işığım
2012 Komedi Dublör 7.8 564,556
2011 Komedi Dublör
Oyuncu
   

A Takımı
2010 Aksiyon Dublör 6.8 219,163
2009 Komedi Dublör 6.7 119,374

Bilinmeyen
2006 Suç Dublör 6.5 26,077

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Dublör 6.7 124,311
2006 Dram Dublör    

Tesadüfler
2004 Komedi Dublör 6.7 58,047
Dizi Altyazıları
The Flash (10,781) Better Call Saul (6,200) Fargo (5,440) Arrow (4,478) Lucifer (4,446) The 100 (4,232) Gotham (3,681) 12 Monkeys (2,917) Supernatural (2,868) American Gods (2,825)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017