Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Keenen Bray

Keenen Bray


Dublör, Oyuncu

Keenen Bray, dublör, oyuncu. Düzenbaz (2013), Kumarbaz (2014), Anormal Aktivite (2013), Ölüm Alfabesi (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Dublör 7.6 227,035
2015 Korku Dublör 5.4 3,372

Karınca Adam
2015 Aksiyon Dublör 7.4 346,079

Kumarbaz
2014 Suç Dublör 6.0 50,675

Ölüm Alfabesi
2014 Korku Dublör 4.4 35,449
2014 Macera Dublör 5.8 16,149
2014 Komedi Dublör 6.5 24,147

Beth'ten Sonra
2014 Komedi Dublör 5.6 14,594
2014 Aksiyon Dublör 7.6 5,479
2014 Aksiyon Dublör 5.8 9,094

Ağır Abiler
2014 Aksiyon Dublör 5.6 2,958
2014 Dram Dublör 6.4 5,243

Kardeşim İçin
2013 Suç Dublör 6.8 86,190

Anormal Aktivite
2013 Komedi Dublör 5.1 35,294

Düzenbaz
2013 Suç Dublör 7.3 369,227
2013 Aksiyon Dublör 9.0 2,266
2013 Komedi Dublör 6.2 2,799

Kanıt
2013 Korku Dublör 5.4 5,653

Umut Işığım
2012 Komedi Dublör 7.8 551,082
2011 Komedi Dublör
Oyuncu
   

A Takımı
2010 Aksiyon Dublör 6.8 215,599
2009 Komedi Dublör 6.7 118,158

Bilinmeyen
2006 Suç Dublör 6.5 26,077

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Dublör 6.7 122,877
2006 Dram Dublör    

Tesadüfler
2004 Komedi Dublör 6.7 57,511
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017