Giriş Kayıt
Liam Swann

Liam Swann (27)


Senarist, Oyuncu

Liam Swann, 08 Kasım 1990 Barnsley, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu senarist, oyuncu. Kin (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Kasım 1990
Doğum Yeri: Barnsley, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 27 Dram Çeşitli 6.8 3,233
2015 25 Komedi Oyuncu 5.9 126
2014 24 Aksiyon Senarist 4.8 24
2014 24 Belgesel 7.7 96
2012 22 Belgesel 6.5 117
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018