Giriş Kayıt
Donald A. Shults

Donald A. Shults


Sesler, Oyuncu

Donald A. Shults, sesler, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Oyuncu 7.4 15,075
2013 Dram Sesler 5.1 1,405

Dragon Ball Z: Tanrıların Savaşı
2013 Animasyon Oyuncu 7.3 21,175
2012 Animasyon Sesler    
2012 Aksiyon Sesler 8.8 3,355
2012 Animasyon Sesler 7.9 231
2012 Aksiyon Sesler 4.9 28
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017