Giriş Kayıt
Donald A. Shults

Donald A. Shults


Sesler, Oyuncu

Donald A. Shults, sesler, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Oyuncu 7.5 13,361
2013 Dram Sesler 5.1 1,405

Dragon Ball Z: Tanrıların Savaşı
2013 Animasyon Oyuncu 7.3 17,630
2012 Animasyon Sesler    
2012 Animasyon Sesler 7.9 231
2012 Aksiyon Sesler 4.9 28
Film Altyazıları
Live by Night (9,732) Why Him? (6,660) Rogue One (3,417) Resident Evil: The Final Chapter (3,376) Patriots Day (2,418) Assassin's Creed (2,136) Hidden Figures (2,047) Paterson (1,324) Split (1,255) Allied (960)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,305) Black Sails (4,194) Into the Badlands (3,233) Legion (2,409) The 100 (2,146) Vikings (1,842) Arrow (1,656) Taken (1,566) The Originals (1,460) Designated Survivor (1,458)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017