Giriş Kayıt
Ama Ampadu

Ama Ampadu


Yapım Yöneticisi, Sanat Bölümü, Yapımcı

Ama Ampadu, yapım yöneticisi, sanat bölümü, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Yapımcı 6.9 273
2011 Belgesel Yapım Yöneticisi 7.7 124
2011 Kısa Metraj 6.5 59

Müzik Asla Durmaz
2011 Dram Çeşitli 7.6 6,096

Siyah Kuğu
2010 Dram Sanat Bölümü 8.0 576,626
Film Altyazıları
Live by Night (10,230) Resident Evil: The Final Chapter (8,870) Hidden Figures (4,712) Rogue One (4,392) Patriots Day (4,292) Assassin's Creed (3,799) Split (3,513) Allied (3,469) Paterson (3,317) Why Him? (2,337)
Dizi Altyazıları
Legion (4,478) The 100 (4,035) Black Sails (3,344) Arrow (3,278) The Expanse (3,054) The Originals (2,763) Colony (2,589) The Flash (2,285) The Last Kingdom (2,198) Vikings (2,041)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017