Giriş Kayıt
Ama Ampadu

Ama Ampadu


Yapım Yöneticisi, Sanat Bölümü

Ama Ampadu, yapım yöneticisi, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Yapımcı 6.9 273
2011 Belgesel Yapım Yöneticisi 7.7 124
2011 Kısa Metraj 6.5 59

Müzik Asla Durmaz
2011 Dram Çeşitli 7.6 6,096

Siyah Kuğu
2010 Dram Sanat Bölümü 8.0 599,365
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,816) Dunkirk (3,947) Stronger (2,754) It (2,186) Mother! (1,479) American Made (1,428) Kingsman: The Golden Circle (1,343) Loving Vincent (1,334) Flatliners (643) The Foreigner (641)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,342) Shameless (6,101) Mr. Robot (4,860) Game of Thrones (3,187) Peaky Blinders (2,119) Manhunt: Unabomber (2,060) Lucifer (1,672) Designated Survivor (1,530) Supernatural (1,383) The Big Bang Theory (1,097)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017