Giriş Kayıt
Joel Honeywell

Joel Honeywell (27)


Kameraman, Sanat Bölümü, Görüntü Yönetmeni, Kostümcü

Joel Judah Lee Honeywell, 26 Ocak 1990 Camberwell, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu kameraman, sanat bölümü, görüntü yönetmeni, kostümcü. Pas ve Gol (2016), Stag (2016), Welcome to Karachi (2015), (2017) 6 Gün (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Joel Judah Lee Honeywell
Doğum Tarihi: 26 Ocak 1990
Doğum Yeri: Camberwell, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Takma İsmi: Honey Badger
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.79 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman    

6 Gün
2017 27 Aksiyon Kameraman 6.1 3,337

Mumya
2017 27 Aksiyon Kameraman 5.5 101,664

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 27 Aksiyon Kameraman 6.9 115,927
2016 26 Dram Kameraman 6.0 157,150

Pas ve Gol
2016 26 Dram Kameraman 6.4 1,291

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 26 Macera Kameraman 6.7 117,611
2016 26 Gerilim Kameraman 7.3 253
2016 Komedi Kameraman 7.1 648
2016 Dram Kameraman 7.5 2,277
2015 25 Suç Sanat Bölümü 8.2 10
2015 25 Kısa Metraj Kameraman 8.5 12
2015 25 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 6.9 3,760
2015 Dram Kameraman 8.4 99,327
2015 25 Macera Kameraman 4.4 672
2015 Komedi Kameraman 7.2 420
2015 Komedi Kameraman 5.7 196
2014 24 Aksiyon Kameraman 5.5 945
2014 Komedi Kameraman 7.0 567
2014 24 Kısa Metraj Kameraman 8.2 9
2013 23 Belgesel Kameraman 8.5 13
2013 23 Suç Görüntü Yönetmeni    
2013 23 Kısa Metraj Sanat Bölümü    
2012 22 Kostüm Bölümü 7.0 171
2012 Komedi Sanat Bölümü 5.2 103
2011 Komedi Kameraman 7.8 27,148
2011 21 Kısa Metraj Sanat Bölümü 8.0 23
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017