Giriş Kayıt
Katie Shanahan

Katie Shanahan


Sanat Bölümü, Animasyon

Katie Shanahan, sanat bölümü, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Barbie & Kız Kardeşleri: Büyük Kuçu Macerası
2015 Animasyon Sanat Bölümü 6.3 153

Barbie ve Kız Kardeşleri At Binicilik Okulu
2013 Animasyon Sanat Bölümü 6.4 460
2013 Animasyon Sanat Bölümü 8.1 361

Barbie'nin Rüya Evi
2012 Animasyon Sanat Bölümü 7.4 806
2011 Animasyon Animasyon 7.0 336
2005 Animasyon Sanat Bölümü 4.9 4,710
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,895) Den of Thieves (2,656) Maze Runner: The Death Cure (2,364) Hostiles (2,246) Winchester (2,216) 12 Strong (2,027) Submergence (1,698) Peter Rabbit (1,236) The Commuter (1,133) A martfüi rém (801)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,923) Supernatural (3,933) The Flash (3,359) The Terror (2,751) Legion (2,483) The Big Bang Theory (2,416) Gotham (2,103) The Expanse (2,023) The Crossing (1,897) Arrow (1,826)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018