Giriş Kayıt
Ranjit Singh

Ranjit Singh


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı, Yönetmen Asistanı

Ranjit Singh, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.7 1,539
2015 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.1 125
2015 Dram Yapım Tasarımcısı 8.1 11,742
2014 Macera Sanat Yönetmeni 7.1 84
2013 Macera Sanat Bölümü 6.9 33
2013 Komedi Sanat Bölümü 5.6 756

Yalnız Hayaletin Öyküsü
2013 Dram Sanat Bölümü 6.6 529
2012 Dram Sanat Bölümü 7.2 267
2011 Dram Sanat Yönetmeni 7.2 322
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.4 219
2007 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.5 150
Film Altyazıları
Live by Night (9,487) Why Him? (6,599) Rogue One (3,364) Resident Evil: The Final Chapter (3,340) Patriots Day (2,382) Assassin's Creed (2,113) Hidden Figures (2,014) Paterson (1,300) Split (1,243) Allied (953)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,160) Black Sails (4,180) Into the Badlands (3,224) Legion (2,382) The 100 (2,138) Vikings (1,832) Taken (1,539) Arrow (1,537) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,446)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017