Giriş Kayıt
Ranjit Singh

Ranjit Singh


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı, Yönetmen Asistanı

Ranjit Singh, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.2 6,104
2015 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.1 125
2015 Dram Yapım Tasarımcısı 8.1 15,176
2014 Macera Sanat Yönetmeni 5.7 162
2013 Macera Sanat Bölümü 6.9 33
2013 Komedi Sanat Bölümü 5.6 756

Yalnız Hayaletin Öyküsü
2013 Dram Sanat Bölümü 6.6 529
2012 Dram Sanat Bölümü 7.2 267
2011 Dram Sanat Yönetmeni 7.2 322
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.4 219
2007 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.5 150
Dizi Altyazıları
Westworld (7,688) The Flash (4,534) The 100 (4,242) La casa de papel (3,795) Legion (3,358) The Expanse (2,338) Supernatural (2,125) The Big Bang Theory (1,748) Krypton (1,692) Fear the Walking Dead (1,574)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018