Giriş Kayıt
Ranjit Singh

Ranjit Singh


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Yönetmen Asistanı

Ranjit Singh, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.1 125
2015 Dram Yapım Tasarımcısı 8.1 11,277
2014 Macera Sanat Yönetmeni 7.1 84
2013 Macera Sanat Bölümü 6.9 33
2013 Komedi Sanat Bölümü 5.6 756

Yalnız Hayaletin Öyküsü
2013 Dram Sanat Bölümü 6.6 529
2012 Dram Sanat Bölümü 7.2 267
2011 Dram Sanat Yönetmeni 7.2 322
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.4 219
2007 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.5 150
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,470) Allied (9,460) Moana (7,937) Assassin's Creed (5,553) Lion (4,782) Arrival (3,714) Hacksaw Ridge (2,878) Nocturnal Animals (2,561) Fences (2,475) Forushande (1,885)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,917) Supernatural (7,550) The Expanse (4,662) Vikings (4,298) The Big Bang Theory (3,768) Suits (3,382) Legion (3,340) The Blacklist (3,258) Arrow (3,081) Sherlock (2,737)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017