Giriş Kayıt
Cariella Smith

Cariella Smith


Oyuncu, Sesler

Cariella Smith, oyuncu, sesler. Get on Up (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüm Günün Kutlu Olsun
2017 Korku Oyuncu 6.7 5,608
2016 Suç Oyuncu 8.2 8,272
2015 Komedi Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu 3.2 438
2014 Biyografi Oyuncu 6.9 17,329
2014 Korku Oyuncu 4.1 215

Başkanların Uşağı
2013 Biyografi Sesler 7.2 95,078
2013 Gerilim Oyuncu 4.3 351
2012 Dram Oyuncu 2.1 15
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017