Giriş Kayıt
Cariella Smith

Cariella Smith


Oyuncu, Sesler

Cariella Smith, oyuncu, sesler. Get on Up (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüm Günün Kutlu Olsun
2017 Korku Oyuncu    
2016 Suç Oyuncu 8.2 7,651
2015 Komedi Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu 3.2 397
2014 Biyografi Oyuncu 6.9 17,062
2014 Korku Oyuncu 4.1 215

Başkanların Uşağı
2013 Biyografi Sesler 7.2 93,745
2013 Gerilim Oyuncu 4.3 351
2012 Dram Oyuncu 2.1 15
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017