Giriş Kayıt
Cariella Smith

Cariella Smith


Oyuncu, Sesler

Cariella Smith, oyuncu, sesler. Get on Up (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüm Günün Kutlu Olsun
2017 Korku Oyuncu    
2016 Suç Oyuncu 8.2 7,970
2015 Komedi Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu 3.2 434
2014 Biyografi Oyuncu 6.9 17,228
2014 Korku Oyuncu 4.1 215

Başkanların Uşağı
2013 Biyografi Sesler 7.2 94,367
2013 Gerilim Oyuncu 4.3 351
2012 Dram Oyuncu 2.1 15
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,261) The Defenders (5,399) Rick and Morty (3,484) The Strain (2,238) Suits (1,798) The Sinner (1,539) Mr. Mercedes (1,301) Fargo (1,068) Breaking Bad (925) Vikings (810)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017