Giriş Kayıt
Cariella Smith

Cariella Smith


Oyuncu, Sesler

Cariella Smith, oyuncu, sesler. Get on Up (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüm Günün Kutlu Olsun
2017 Korku Oyuncu 6.5 53,102
2016 Suç Oyuncu 8.2 9,008
2015 Komedi Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu 3.2 438
2014 Biyografi Oyuncu 6.9 18,020
2014 Korku Oyuncu 4.1 215

Başkanların Uşağı
2013 Biyografi Sesler 7.2 97,505
2013 Gerilim Oyuncu 4.3 351
2012 Dram Oyuncu 2.1 15
Film Altyazıları
Red Sparrow (8,292) Den of Thieves (3,295) Maze Runner: The Death Cure (2,992) Hostiles (2,708) Winchester (2,687) 12 Strong (2,335) Submergence (1,812) The Commuter (1,414) A martfüi rém (1,408) Peter Rabbit (1,351)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,448) Supernatural (4,607) The Flash (3,595) The Big Bang Theory (3,205) The Terror (3,197) Legion (2,702) Gotham (2,604) Arrow (2,227) The Expanse (2,203) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,146)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018