Giriş Kayıt
Cariella Smith

Cariella Smith


Oyuncu, Sesler

Cariella Smith, oyuncu, sesler. Get on Up (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 8.2 7,418
2015 Komedi Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu 3.2 384
2014 Biyografi Oyuncu 6.9 16,745
2014 Korku Oyuncu 4.1 215

Başkanların Uşağı
2013 Biyografi Sesler 7.2 93,332
2013 Gerilim Oyuncu 4.3 351
2012 Dram Oyuncu 2.1 15
Film Altyazıları
Kidnap (4,542) T2 Trainspotting (4,328) Beauty and the Beast (3,102) Contratiempo (1,640) The Fate of the Furious (1,592) Redivider (1,383) Dangal (1,244) The Boss Baby (1,136) The Great Wall (1,029) Get Out (893)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,394) Better Call Saul (6,366) American Gods (6,270) Lucifer (4,542) Twin Peaks (4,424) Into the Badlands (3,804) Supernatural (3,539) Gotham (3,310) 12 Monkeys (2,806) Fargo (2,759)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017