Giriş Kayıt
Cariella Smith

Cariella Smith


Oyuncu, Sesler

Cariella Smith, oyuncu, sesler. Get on Up (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüm Günün Kutlu Olsun
2017 Korku Oyuncu 6.5 44,945
2016 Suç Oyuncu 8.2 8,774
2015 Komedi Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu 3.2 438
2014 Biyografi Oyuncu 6.9 17,751
2014 Korku Oyuncu 4.1 215

Başkanların Uşağı
2013 Biyografi Sesler 7.2 96,544
2013 Gerilim Oyuncu 4.3 351
2012 Dram Oyuncu 2.1 15
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,597) Stargate Origins (2,995) Vikings (2,904) Black Mirror (2,625) American Crime Story (1,464) The X Files (1,425) Star Trek: Discovery (1,244) Supernatural (1,230) McMafia (1,110) Altered Carbon (1,094)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018