Giriş Kayıt
Eung-bok Lee

Eung-bok Lee


Yönetmen

Eung-bok Lee, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Fantastik Yönetmen 9.0 1,105
2016 Romantik Yönetmen 8.6 2,028
2013 Dram Yönetmen 8.3 159
2013 Yönetmen    
2012 Yönetmen    

Büyük Hayaller
2011 Komedi Yönetmen 7.8 913
Film Altyazıları
Passengers (7,461) Doctor Strange (3,736) Assassin's Creed (3,706) Arrival (2,575) xXx: Return of Xander Cage (2,541) Allied (2,460) Moana (1,670) Forushande (1,463) Hacksaw Ridge (1,447) Split (1,403)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,254) Legion (7,551) Supernatural (7,513) Arrow (5,620) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,617) Black Sails (3,600) Taboo (3,520) Vikings (3,486) Suits (3,146) Legends of Tomorrow (2,934)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017