Giriş Kayıt
Eung-bok Lee

Eung-bok Lee


Yönetmen

Eung-bok Lee, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Fantastik Yönetmen 8.9 2,731
2016 Romantik Yönetmen 8.6 2,984
2013 Dram Yönetmen 8.3 159
2013 Yönetmen    
2012 Yönetmen    

Büyük Hayaller
2011 Komedi Yönetmen 7.8 913
Dizi Altyazıları
Vikings (9,018) Supernatural (3,850) Mr. Robot (3,723) The Big Bang Theory (3,167) Game of Thrones (3,136) Gotham (2,963) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,803) Shameless (2,753) Arrow (2,729) The Flash (1,861)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017