Giriş Kayıt
Eung-bok Lee

Eung-bok Lee


Yönetmen

Eung-bok Lee, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Fantastik Yönetmen 9.0 1,581
2016 Romantik Yönetmen 8.6 2,085
2013 Dram Yönetmen 8.3 159
2013 Yönetmen    
2012 Yönetmen    

Büyük Hayaller
2011 Komedi Yönetmen 7.8 913
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,844) Silence (1,881) Personal Shopper (1,658) Gold (1,603) Split (1,107) La La Land (1,080) Get Out (736) The Age of Shadows (736) The Void (728) The Great Wall (722)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,927) Supernatural (4,723) The Flash (4,534) Arrow (3,976) The Big Bang Theory (3,289) Better Call Saul (2,925) Game of Thrones (1,564) Gotham (1,538) Vikings (1,231) Into the Badlands (1,193)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017