Giriş Kayıt
Thomas Fenoglio

Thomas Fenoglio


Sesler, Oyuncu

Thomas Fenoglio, sesler, oyuncu. (2015) American Crime (2015), (2015) My All American (2015), (2017) The Son (2017), (2014) Intramural (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Çeşitli 7.5 2,274
2015 Biyografi Çeşitli 7.1 3,731
2015 Komedi Çeşitli 5.6 133
2015 Dram Çeşitli 7.8 7,285
2014 Dram Çeşitli 8.2 51,778
2014 Komedi Oyuncu
Çeşitli
4.4 965

Gün Batımından Şafağa
2014 Aksiyon Çeşitli 7.0 15,747

Devrim
2012 Aksiyon Çeşitli 6.7 74,965
2011 Komedi Sesler 6.6 250
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017