Giriş Kayıt
Thomas Fenoglio

Thomas Fenoglio


Sesler, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Thomas Fenoglio, sesler, oyuncu, yönetmen asistanı. (2015) American Crime (2015), (2015) My All American (2015), (2017) The Son (2017), (2014) Intramural (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Çeşitli 7.5 2,465
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 258
2015 Biyografi Çeşitli 7.1 3,941
2015 Komedi Çeşitli 5.6 133
2015 Suç Çeşitli 7.8 7,430
2014 Dram Çeşitli 8.2 53,789
2014 Komedi Oyuncu
Çeşitli
4.4 965

Gün Batımından Şafağa
2014 Aksiyon Çeşitli 7.0 15,960

Devrim
2012 Aksiyon Çeşitli 6.7 75,331
2011 Komedi Sesler 6.6 250
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017