Giriş Kayıt
Thomas Fenoglio

Thomas Fenoglio


Sesler, Oyuncu

Thomas Fenoglio, sesler, oyuncu. The Son (2017), (2015) American Crime (2015), (2015) My All American (2015), (2014) Intramural (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Çeşitli 7.1 772
2015 Biyografi Çeşitli 7.1 3,522
2015 Komedi Çeşitli 5.6 133
2015 Dram Çeşitli 7.7 6,791
2014 Dram Çeşitli 8.1 42,901
2014 Komedi Oyuncu
Çeşitli
4.4 965

Gün Batımından Şafağa
2014 Aksiyon Çeşitli 7.0 15,327

Devrim
2012 Aksiyon Çeşitli 6.7 74,154
2011 Komedi Sesler 6.6 250
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017