Giriş Kayıt
Fredrik Lindbom

Fredrik Lindbom


Görsel Efekt, Animasyon

Fredrik Lindbom, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 328,262

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 218,390

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 143,294

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 127,862
2014 Aksiyon Görsel Efekt
Animasyon
6.4 328,856

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 474,845

Zafere Hücum
2013 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 361,080

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 607,026

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 218,180

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 228,010
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018