Giriş Kayıt
Fredrik Lindbom

Fredrik Lindbom


Görsel Efekt, Animasyon

Fredrik Lindbom, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 331,393

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 220,454

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 144,487

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 128,975
2014 Aksiyon Görsel Efekt
Animasyon
6.4 330,996

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 482,046

Zafere Hücum
2013 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 368,006

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 611,396

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 219,590

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 229,465
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,143) Den of Thieves (2,782) Maze Runner: The Death Cure (2,501) Hostiles (1,921) Winchester (1,717) A martfüi rém (1,560) Bleeding Steel (1,519) 12 Strong (1,359) The Commuter (1,253) Submergence (632)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,832) La casa de papel (7,326) The Big Bang Theory (3,428) Gotham (2,969) Supernatural (2,922) The Terror (2,686) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,649) Arrow (2,051) The Flash (1,369) Vikings (1,345)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018