Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Fredrik Lindbom

Fredrik Lindbom


Görsel Efekt, Animasyon

Fredrik Lindbom, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 297,891

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 198,759

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 133,937

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 119,887
2014 Aksiyon Görsel Efekt
Animasyon
6.5 309,312

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 430,595

Zafere Hücum
2013 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 328,788

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 566,071

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 207,408

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 216,858
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017