Giriş Kayıt
Fredrik Lindbom

Fredrik Lindbom


Görsel Efekt, Animasyon

Fredrik Lindbom, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 301,795

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 200,638

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 135,037

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 120,714
2014 Aksiyon Görsel Efekt
Animasyon
6.5 311,456

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 434,024

Zafere Hücum
2013 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 332,014

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 568,695

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 208,494

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 217,925
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,151) Doctor Strange (7,282) Allied (6,747) John Wick: Chapter 2 (5,841) Moana (5,088) Lion (3,707) Arrival (3,455) Forushande (3,275) Hacksaw Ridge (2,457) Split (2,396)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,992) Supernatural (4,893) Vikings (4,630) The Expanse (4,483) Suits (3,812) Sherlock (2,758) The Big Bang Theory (2,703) Blindspot (2,358) Arrow (2,182) Legion (2,105)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017