Giriş Kayıt
Fredrik Lindbom

Fredrik Lindbom


Görsel Efekt, Animasyon

Fredrik Lindbom, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 313,064

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 208,726

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 138,680

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 123,943
2014 Aksiyon Görsel Efekt
Animasyon
6.4 321,032

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 449,573

Zafere Hücum
2013 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 344,413

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 584,910

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 212,752

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 222,295
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017