Giriş Kayıt
Fredrik Lindbom

Fredrik Lindbom


Görsel Efekt, Animasyon

Fredrik Lindbom, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 309,139

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 205,481

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 137,358

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 122,887
2014 Aksiyon Görsel Efekt
Animasyon
6.4 318,159

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 443,819

Zafere Hücum
2013 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 339,921

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 577,216

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 211,011

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 220,736
Dizi Altyazıları
The Flash (6,950) Fargo (5,754) Arrow (4,807) The 100 (4,471) Better Call Saul (3,599) Lucifer (3,062) 12 Monkeys (2,473) Supernatural (2,402) American Gods (2,368) Game of Thrones (2,241)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017