Giriş Kayıt
Fredrik Lindbom

Fredrik Lindbom


Görsel Efekt, Animasyon

Fredrik Lindbom, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 304,562

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 202,299

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 135,783

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 121,409
2014 Aksiyon Görsel Efekt
Animasyon
6.5 314,534

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 437,477

Zafere Hücum
2013 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 334,861

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 571,382

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 209,350

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 218,944
Dizi Altyazıları
The Flash (5,763) Black Sails (4,579) Into the Badlands (4,040) Iron Fist (2,822) Vikings (1,972) Legion (1,792) Game of Thrones (1,549) Arrow (1,487) Billions (1,447) The 100 (1,423)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017