Giriş Kayıt
Fredrik Lindbom

Fredrik Lindbom


Görsel Efekt, Animasyon

Fredrik Lindbom, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 307,002

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 203,942

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 136,624

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 122,153
2014 Aksiyon Görsel Efekt
Animasyon
6.4 316,747

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 440,690

Zafere Hücum
2013 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 337,566

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 574,672

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 210,240

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 219,898
Film Altyazıları
Gold (6,017) Get Out (3,135) Logan (2,655) Rings (2,366) The Age of Shadows (1,989) La La Land (1,815) Split (1,683) Sand Castle (1,517) Zashchitniki (1,506) The Great Wall (1,311)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,755) Fargo (3,794) The Last Kingdom (2,470) Into the Badlands (2,253) The Expanse (2,147) Doctor Who (2,031) Vikings (1,761) Game of Thrones (1,739) Better Call Saul (1,663) Supernatural (1,512)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017