Giriş Kayıt
Fredrik Lindbom

Fredrik Lindbom


Görsel Efekt, Animasyon

Fredrik Lindbom, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 333,804

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 222,079

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 145,322

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 129,942
2014 Aksiyon Görsel Efekt
Animasyon
6.4 332,635

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 491,600

Zafere Hücum
2013 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 371,423

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 615,887

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 220,636

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 230,641
Dizi Altyazıları
Westworld (4,367) La casa de papel (2,205) The Expanse (1,893) Legion (1,525) Colony (1,384) Cloak & Dagger (1,183) Goliath (1,169) Vikings (876) Lucifer (753) Supernatural (737)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018