Giriş Kayıt
Fredrik Lindbom

Fredrik Lindbom


Görsel Efekt, Animasyon

Fredrik Lindbom, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 317,532

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 212,055

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 140,155

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 125,214
2014 Aksiyon Görsel Efekt
Animasyon
6.4 323,459

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 455,340

Zafere Hücum
2013 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 349,167

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 590,074

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 214,513

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 223,999
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017