Giriş Kayıt
Dave Normand

Dave Normand


Görsel Efekt, Animasyon

Dave Normand, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Görsel Efekt 6.4 1,355
2016 Dram Görsel Efekt 7.9 186

Gri Kurt
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 218,489

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 245,412

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 306,442
2009 Belgesel Animasyon 8.2 3,594
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018