Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Dave Normand

Dave Normand


Görsel Efekt, Animasyon

Dave Normand, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Görsel Efekt 6.6 1,186
2016 Dram Görsel Efekt 7.9 186

Gri Kurt
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 207,908

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 234,426

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 292,502
2009 Belgesel Animasyon 8.2 3,176
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017