Giriş Kayıt
Dave Normand

Dave Normand


Görsel Efekt, Animasyon

Dave Normand, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Görsel Efekt 6.4 1,355
2016 Dram Görsel Efekt 7.9 186

Gri Kurt
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 215,848

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 243,207

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 303,731
2009 Belgesel Animasyon 8.2 3,594
Dizi Altyazıları
Vikings (9,564) Supernatural (4,128) Mr. Robot (4,028) Game of Thrones (3,516) The Big Bang Theory (3,356) Shameless (3,170) Gotham (3,129) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,950) Arrow (2,944) The Flash (2,013)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017