Giriş Kayıt
Dave Normand

Dave Normand


Görsel Efekt, Animasyon

Dave Normand, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Görsel Efekt 6.4 1,355
2016 Dram Görsel Efekt 7.9 186

Gri Kurt
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 209,862

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 236,555

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 294,916
2009 Belgesel Animasyon 8.2 3,176
Film Altyazıları
Live by Night (10,018) Resident Evil: The Final Chapter (8,773) Hidden Figures (4,644) Rogue One (4,225) Patriots Day (4,214) Assassin's Creed (3,725) Split (3,474) Allied (3,453) Paterson (3,265) Why Him? (2,039)
Dizi Altyazıları
Legion (4,380) The 100 (3,965) Arrow (3,216) Black Sails (3,157) The Expanse (3,034) The Originals (2,745) Colony (2,576) The Flash (2,245) The Last Kingdom (2,149) Vikings (2,012)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017