Giriş Kayıt
Steve Tobiasz

Steve Tobiasz


Steve Tobiasz,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Çeşitli 5.3 158,748

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Çeşitli 5.7 271,262
2010 Komedi Çeşitli 8.1 19,484
2010 Kısa Metraj Çeşitli    
2008 Dram Çeşitli 5.2 619
Dizi Altyazıları
Westworld (15,087) Supernatural (4,519) La casa de papel (4,008) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,350) Gotham (3,333) Arrow (2,493) 13 Reasons Why (2,016) The 100 (2,014) Lucifer (1,788) The Flash (1,754)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018