Giriş Kayıt
Steve Tobiasz

Steve Tobiasz


Steve Tobiasz,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Çeşitli 5.3 150,155

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Çeşitli 5.7 255,545
2010 Komedi Çeşitli 8.1 18,104
2010 Kısa Metraj Çeşitli    
2008 Dram Çeşitli 5.2 619
Dizi Altyazıları
The Flash (8,674) Better Call Saul (6,733) Lucifer (3,898) American Gods (3,644) Gotham (3,550) Fargo (3,312) Twin Peaks (3,141) The 100 (2,871) 12 Monkeys (2,563) Supernatural (2,515)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017