Giriş Kayıt
Steve Tobiasz

Steve Tobiasz


Steve Tobiasz,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Çeşitli 5.4 148,381

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Çeşitli 5.7 253,114
2010 Komedi Çeşitli 8.1 17,850
2010 Kısa Metraj Çeşitli    
2008 Dram Çeşitli 5.2 619
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,333) Live by Night (8,138) Hidden Figures (5,793) Rogue One (5,256) Split (4,823) Assassin's Creed (4,131) Paterson (4,107) Patriots Day (4,004) Allied (3,565) Passengers (1,658)
Dizi Altyazıları
Legion (9,431) Arrow (5,690) The 100 (3,834) The Flash (3,506) The Expanse (3,215) Designated Survivor (2,699) Colony (2,618) The Originals (2,416) The Last Kingdom (2,122) Vikings (2,084)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017