Giriş Kayıt
Satin Mitchell

Satin Mitchell


Oyuncu

Satin Mitchell, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fokus
2015 Komedi Oyuncu 6.6 174,058
2014 Dram Oyuncu    

Ev Adamı
2011 Komedi Çeşitli 6.5 57,458

Aşk Şarkım
2010 Komedi Oyuncu 5.8 1,287
2009 Dram Oyuncu 6.7 2,094
Film Altyazıları
Dunkirk (5,888) The Mountain Between Us (3,998) It (3,798) Stronger (2,151) Mother! (1,906) American Made (1,752) Kingsman: The Golden Circle (1,676) Loving Vincent (1,080) The Foreigner (851) Detroit (778)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,613) Shameless (6,540) Mr. Robot (3,794) Game of Thrones (3,665) Supernatural (2,041) Manhunt: Unabomber (1,781) Lucifer (1,763) Peaky Blinders (1,734) Outlander (1,597) The Big Bang Theory (1,579)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017