Giriş Kayıt
Satin Mitchell

Satin Mitchell


Oyuncu

Satin Mitchell, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fokus
2015 Komedi Oyuncu 6.6 180,697
2014 Dram Oyuncu    

Ev Adamı
2011 Komedi Çeşitli 6.5 58,858

Aşk Şarkım
2010 Komedi Oyuncu 5.8 1,287
2009 Dram Oyuncu 6.7 2,094
Dizi Altyazıları
Westworld (9,707) The Flash (3,362) La casa de papel (3,158) The 100 (3,094) Legion (2,725) Fear the Walking Dead (1,966) Supernatural (1,961) Krypton (1,820) Into the Badlands (1,782) The Big Bang Theory (1,457)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018