Giriş Kayıt
Carlos Valdes

Carlos Valdes


Oyuncu

Carlos Valdes, oyuncu. The Flash (2014) yapımıyla biliniyor.

10.0 (8 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 6.5 29
2016 Kısa Metraj Oyuncu 8.3 163
2016 Aksiyon Oyuncu 8.2 307

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Oyuncu 7.0 56,477
2015 Aksiyon Oyuncu 6.6 67,325
2015 Animasyon Oyuncu 7.4 2,108
2014 Aksiyon Oyuncu 8.1 221,019

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.8 333,711
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017