Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Carlos Valdes

Carlos Valdes


Oyuncu

Carlos Valdes, oyuncu. The Flash (2014) yapımıyla biliniyor.

10.0 (7 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Kısa Metraj Oyuncu 8.3 163
2016 Aksiyon Oyuncu 8.3 203

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Oyuncu 7.1 47,629
2015 Animasyon Oyuncu 7.6 1,800
2014 Aksiyon Oyuncu 8.2 202,884

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.9 318,823
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017