Giriş Kayıt
Carlos Valdes

Carlos Valdes (28)


Oyuncu

Carlos Valdes, 20 Nisan 1989 Cali, Kolombiya doğumlu oyuncu. The Flash (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Nisan 1989
Doğum Yeri: Cali, Kolombiya
Burcu: Boğa
10.0 (8 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 7.4 105
2017 Animasyon Oyuncu 6.5 91

Süper Kahraman Dövüş Kulübü 2.0
2016 Kısa Metraj Oyuncu 8.3 524

The Flash: Cisco'nun Günlüğü
2016 Aksiyon Oyuncu 8.2 307

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Oyuncu 7.0 64,434
2015 Aksiyon Oyuncu 6.5 77,194
2015 Animasyon Oyuncu 7.4 2,256
2014 Aksiyon Oyuncu 8.0 239,012

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.8 348,378
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018