Giriş Kayıt
Carlos Valdes

Carlos Valdes


Oyuncu

Carlos Valdes, oyuncu. The Flash (2014) yapımıyla biliniyor.

10.0 (8 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Kısa Metraj Oyuncu 8.3 163
2016 Aksiyon Oyuncu 8.3 203

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Oyuncu 7.0 54,038
2015 Animasyon Oyuncu 7.6 1,916
2015 Aksiyon Oyuncu 6.6 63,956
2014 Aksiyon Oyuncu 8.1 214,700

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.8 328,724
Film Altyazıları
Gold (2,564) Personal Shopper (1,703) Get Out (1,686) Logan (1,493) Silence (1,400) The Age of Shadows (1,007) Split (962) La La Land (923) Rings (871) The Fate of the Furious (857)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,122) The Flash (4,848) Into the Badlands (3,228) Gotham (2,338) The Blacklist (1,830) Fargo (1,764) Game of Thrones (1,495) Vikings (1,439) The Last Kingdom (1,432) Billions (1,259)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017