Giriş Kayıt
Carlos Valdes

Carlos Valdes


Oyuncu

Carlos Valdes, oyuncu. The Flash (2014) yapımıyla biliniyor.

10.0 (8 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 6.5 91
2016 Kısa Metraj Oyuncu 8.3 163
2016 Aksiyon Oyuncu 8.2 307

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Oyuncu 7.0 58,293
2015 Aksiyon Oyuncu 6.6 70,037
2015 Animasyon Oyuncu 7.4 2,159
2014 Aksiyon Oyuncu 8.1 225,989

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.8 337,839
Film Altyazıları
Baywatch (14,989) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,063) 6 Days (2,288) Lady Macbeth (2,284) Dangal (2,264) Dunkirk (2,227) Security (1,805) Wakefield (1,310) King Arthur: Legend of the Sword (1,300) Alien: Covenant (1,006)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (120,222) The Defenders (5,541) Rick and Morty (3,807) The Strain (2,580) Suits (1,917) The Sinner (1,599) Mr. Mercedes (1,372) Fargo (1,205) Breaking Bad (1,034) Twin Peaks (881)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017