Giriş Kayıt
Fátima de los Santos

Fátima de los Santos


Editör, Görsel Efekt, Senarist, Yönetmen

Fátima de los Santos, editör, görsel efekt, senarist, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Editör 8.1 14
2015 Belgesel Editör 7.4 8
2014 Aksiyon Görsel Efekt
Animasyon
   
2013 Komedi Görsel Efekt 6.2 220
2012 Kısa Metraj Senarist
Yönetmen
Editör
5.4 35
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,833) Split (5,328) Rogue One (5,036) Hidden Figures (4,075) Assassin's Creed (3,366) Paterson (3,111) Patriots Day (2,693) Allied (2,013) Brimstone (1,701) Live by Night (1,585)
Dizi Altyazıları
Legion (8,566) Arrow (5,106) The Flash (4,936) The Expanse (2,750) Legends of Tomorrow (2,548) The 100 (2,350) The Blacklist (2,063) Colony (1,952) Vikings (1,846) Designated Survivor (1,769)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017