Giriş Kayıt
Fátima de los Santos

Fátima de los Santos


Editör, Görsel Efekt, Senarist, Yönetmen

Fátima de los Santos, editör, görsel efekt, senarist, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Editör 8.1 14
2015 Belgesel Editör 7.4 8
2014 Aksiyon Görsel Efekt
Animasyon
   
2013 Komedi Görsel Efekt 6.2 220
2012 Kısa Metraj Senarist
Yönetmen
Editör
5.4 35
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,660) Kidnap (5,068) The Fate of the Furious (4,172) The Boss Baby (2,916) Contratiempo (2,146) Dangal (1,976) The Great Wall (1,672) Get Out (1,469) The LEGO Batman Movie (1,405) The Shack (1,324)
Dizi Altyazıları
Supernatural (8,012) American Gods (6,711) Fargo (5,168) Lucifer (5,167) Into the Badlands (3,368) The 100 (3,117) Twin Peaks (2,946) Arrow (2,746) 12 Monkeys (2,176) Better Call Saul (2,118)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017