Giriş Kayıt
Fátima de los Santos

Fátima de los Santos


Editör, Görsel Efekt, Senarist, Yönetmen

Fátima de los Santos, editör, görsel efekt, senarist, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Editör 8.1 14
2015 Belgesel Editör 7.4 8
2014 Aksiyon Görsel Efekt
Animasyon
   
2013 Komedi Görsel Efekt 6.2 220
2012 Kısa Metraj Senarist
Yönetmen
Editör
5.4 35
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017