Giriş Kayıt
Deema Dabis

Deema Dabis


Sanat Bölümü, Oyuncu

Deema Dabis, sanat bölümü, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Çeşitli 4.6 315
2015 Dram Oyuncu 7.3 292

May'in Yazı
2013 Komedi Çeşitli 5.7 530
2010 Kısa Metraj Sanat Bölümü 5.1 7

Amrika
2009 Dram 7.1 3,084
Dizi Altyazıları
Westworld (9,604) The Flash (3,309) La casa de papel (3,097) The 100 (2,949) Legion (2,666) Supernatural (1,934) Fear the Walking Dead (1,934) Krypton (1,790) Into the Badlands (1,768) The Big Bang Theory (1,437)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018