Giriş Kayıt
Christine Cangelosi

Christine Cangelosi


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü, Sanat Yönetmeni

Christine Cangelosi, sanat bölümü, set dekoratörü, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Sanat Bölümü 6.3 125
2013 Korku Sanat Yönetmeni 5.0 923
2013 Komedi Sanat Bölümü 5.8 7,898
2012 Kısa Metraj Sanat Bölümü    
2012 Kısa Metraj Set Dekoratörü 7.3 30

Haber Stüdyosu
2012 Dram Sanat Bölümü 8.6 85,779
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.2 228
Dizi Altyazıları
The Flash (9,887) Better Call Saul (5,626) Fargo (4,671) Lucifer (3,823) Gotham (3,423) The 100 (3,420) Arrow (3,255) 12 Monkeys (2,638) American Gods (2,461) Supernatural (2,347)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017