Giriş Kayıt
Monica Tatu

Monica Tatu


Monica Tatu, Umbre (2014), Tepelerin Ardında (2012), One in the Chamber (2012), Bir Kızın Ahlaksızlık Rehberi (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Savaştan Sonra
2017 Dram Çeşitli 7.4 27,290
2017 Dram Çeşitli 8.0 205

Yedinci Hayat
2017 Aksiyon Çeşitli 6.9 68,127
2017 Fantastik Çeşitli 5.2 1,304
2017 Dram Çeşitli 6.8 1,891
2016 Aksiyon Çeşitli 6.3 36,813

Cehennem
2016 Aksiyon Çeşitli 6.2 124,601
2016 Dram Çeşitli 6.5 6,698
2015 Dram Çeşitli 5.8 55

Son Krallık
2015 Aksiyon Çeşitli 8.3 37,223
2015 Macera Çeşitli 5.0 1,814
2015 Korku Çeşitli 3.7 238
2014 Dram Çeşitli 9.0 4,467
2013 Dram Çeşitli 7.6 176
2013 Korku Çeşitli 5.9 6,665

Japon Köpeği
2013 Dram Çeşitli 6.9 314

Tepelerin Ardında
2012 Dram Çeşitli 7.6 8,781

Kurşunlar Arasında
2012 Aksiyon Çeşitli 6.1 12,718
2012 Aksiyon Çeşitli 5.2 3,805

Bir Kızın Ahlaksızlık Rehberi
2012 Komedi Çeşitli 6.5 573
2010 Aksiyon Çeşitli 8.3 25,223
2008 Komedi Çeşitli 8.3 56
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018