Giriş Kayıt
Monica Tatu

Monica Tatu


Monica Tatu, Umbre (2014), Tepelerin Ardında (2012), One in the Chamber (2012), Bir Kızın Ahlaksızlık Rehberi (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Savaştan Sonra
2017 Dram Çeşitli 7.5 25,709
2017 Dram Çeşitli 8.0 205

Yedinci Hayat
2017 Aksiyon Çeşitli 6.9 63,236
2017 Fantastik Çeşitli 5.2 1,287
2017 Dram Çeşitli 6.8 1,792
2016 Aksiyon Çeşitli 6.3 35,879

Cehennem
2016 Aksiyon Çeşitli 6.2 122,456
2016 Dram Çeşitli 6.5 6,506
2015 Dram Çeşitli 5.8 55

Son Krallık
2015 Aksiyon Çeşitli 8.3 36,183
2015 Macera Çeşitli 5.0 1,814
2015 Korku Çeşitli 3.7 238
2014 Dram Çeşitli 9.0 4,467
2013 Dram Çeşitli 7.6 176
2013 Korku Çeşitli 5.9 6,665

Japon Köpeği
2013 Dram Çeşitli 6.9 314

Tepelerin Ardında
2012 Dram Çeşitli 7.6 8,781

Kurşunlar Arasında
2012 Aksiyon Çeşitli 6.1 12,552
2012 Aksiyon Çeşitli 5.2 3,805

Bir Kızın Ahlaksızlık Rehberi
2012 Komedi Çeşitli 6.5 573
2010 Aksiyon Çeşitli 8.3 24,993
2008 Komedi Çeşitli 8.3 56
Film Altyazıları
Black Panther (2,746) Cargo (2,390) Red Sparrow (2,183) Game Night (1,606) True Crimes (1,402) Deadpool (1,177) Avengers: Infinity War (899) Annihilation (849) L'insulte (845) Den of Thieves (833)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,507) Supernatural (6,382) La casa de papel (4,211) Gotham (3,183) Arrow (3,158) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,068) The 100 (3,030) 13 Reasons Why (2,886) The Flash (2,371) Lucifer (1,913)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018