Giriş Kayıt
Monica Tatu

Monica Tatu


Monica Tatu, Umbre (2014), Tepelerin Ardında (2012), One in the Chamber (2012), Bir Kızın Ahlaksızlık Rehberi (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Çeşitli 7.5 11,721
2017 Dram Çeşitli 8.0 198

Yedinci Hayat
2017 Aksiyon Çeşitli 6.9 48,065
2017 Fantastik Çeşitli 5.2 1,125
2017 Dram Çeşitli 6.8 1,358
2016 Aksiyon Çeşitli 6.3 33,349

Cehennem
2016 Aksiyon Çeşitli 6.2 117,839
2016 Dram Çeşitli 6.4 6,153
2015 Dram Çeşitli 5.8 55

Son Krallık
2015 Aksiyon Çeşitli 8.3 33,881
2015 Macera Çeşitli 5.0 1,814
2015 Korku Çeşitli 3.7 238
2014 Dram Çeşitli 9.0 4,354
2013 Dram Çeşitli 7.6 176
2013 Korku Çeşitli 5.9 5,885

Japon Köpeği
2013 Dram Çeşitli 6.9 314

Tepelerin Ardında
2012 Dram Çeşitli 7.6 8,781

Kurşunlar Arasında
2012 Aksiyon Çeşitli 6.1 12,428
2012 Aksiyon Çeşitli 5.2 3,805

Bir Kızın Ahlaksızlık Rehberi
2012 Komedi Çeşitli 6.5 573
2010 Aksiyon Çeşitli 8.3 24,118
2008 Komedi Çeşitli 8.3 56
Dizi Altyazıları
Vikings (13,579) Shameless (7,051) Black Mirror (5,959) The Flash (4,234) Star Trek: Discovery (2,346) The Big Bang Theory (1,586) Bron/Broen (1,152) Supergirl (1,139) Black Lightning (1,079) Stranger Things (1,067)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018