Giriş Kayıt
Monica Tatu

Monica Tatu


Monica Tatu, Umbre (2014), Tepelerin Ardında (2012), One in the Chamber (2012), The Girl's Guide to Depravity (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yedinci Hayat
2017 Bilim-Kurgu Çeşitli 6.7 208
2017 Fantastik Çeşitli 5.2 766
2017 Dram Çeşitli 6.8 1,061
2017 Dram Çeşitli 7.3 167
2016 Aksiyon Çeşitli 6.3 29,700

Cehennem
2016 Aksiyon Çeşitli 6.2 107,396
2016 Dram Çeşitli 6.4 5,849
2015 Dram Çeşitli 5.8 55

Son Krallık
2015 Aksiyon Çeşitli 8.3 30,464
2015 Macera Çeşitli 5.0 1,814
2015 Korku Çeşitli 3.7 238
2014 Dram Çeşitli 9.1 2,811
2013 Dram Çeşitli 7.6 176
2013 Korku Çeşitli 5.9 5,885

Japon Köpeği
2013 Dram Çeşitli 6.9 314

Tepelerin Ardında
2012 Dram Çeşitli 7.6 8,781

Kurşunlar Arasında
2012 Aksiyon Çeşitli 6.1 12,052
2012 Aksiyon Çeşitli 5.2 3,805
2012 Komedi Çeşitli 6.5 573
2010 Aksiyon Çeşitli 8.3 23,096
2008 Komedi Çeşitli 8.3 56
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017